BVB

Vi er alle sammensatte – resultatene er klare!

Kommentarer

For bare få uker siden offentliggjorde vi vår nye kampanje med fotball-klubben Borussia Dortmund. Mottoet var “Vi er alle sammensatte!” For noen måneder siden fikk Patrick Owomoyela, Mahmoud Dahoud og Nuri Sahin avdekket sine røtter med MyHeritage DNA. Resultatene overbeviste dem om at de har mer til felles enn det de opprinnelig hadde ant.

Bestill MyHeritage DNA nå.

Ytterligere fire spillere — Marwin Hitz, Julian Weigl, Maximilian Philipp og Mario Götze — ble inspirert til å ta en MyHeritage DNA-test. De ønsket alle å finne ut om sine etniske opprinnelser og få vite mer om hvor deres forfedre stammer fra.

Spillerne har ventet spent på resultatene sine siden de tok testen for noen få uker siden.

Se deres reaksjoner og resultater i videoen:

Marwin Hitz

Marwin Hitz

Marwin var den første til å motta sine resultater. Han er født og oppvokst i Sveits og antok derfor at resultatene ville reflektere hans antatte sveitsiske røtter. Han ble svært overrasket da han fikk høre at han er 32,1 prosent italiensk.

Marwin Hitz's Ethnicity Estimate
Marwin Hitz’s etnisitet-beregninger

Julian Weigl

Julian Weigl

Julian gjettet at han er delvis tsjekkisk, men resultatene sjokkerte ham da de viste at han faktisk er hele 44,1 prosent skandinavisk og 39,9 prosent italiensk.

Julian Weigls etnisitet-beregninger
Julian Weigls etnisitet-beregninger

Maximilian Philipp

Maximilian Philipp

Maximilian trodde at han kanskje hadde noe engelsk eller irsk i genene sine – og han hadde rett! Han er faktisk 21,8 prosent engelsk. At han er 39,2 prosent øst-europeisk, ble en stor overraskelse for ham. Han ser nå frem til å utforske sine nyoppdagede røtter med sin familie.

Maximilian Philipps etnisitet-beregninger
Maximilian Philipps etnisitet-beregninger

Mario Götze

Mario Götze

Mario ble overrasket over å finne ut at han er sammensatt av seks forskjellige etniske tilhørigheter. Han hadde en forutanelse om at han var dels italiensk – og han hadde rett i det. Hans etnisitet-beregninger viser at han er 10,6 prosent italiensk. Men han ble sjokkert da han fant ut at han er 8,7 prosent nord-afrikansk og 0,8 prosent nigeriansk!

Mario Götzes etnisitet-beregninger
Mario Götzes etnisitet-beregninger

“Vi er alle sammensatte!” dreier seg ikke kun om spillernes etnisitet-beregninger. Hele 99,44 prosent av alle tyskere som har tatt MyHeritage DNA-testen har funnet ut at de har mer enn en etnisk tilhørighet. Dette demonstrerer at vi helt klart har mer til felles enn det vi selv tror.

Finn ut mer om din egen unike sammensetning. Finn ditt etniske opphav ved hjelp av en MyHeritage DNA-test. Du vil motta en prosentvis beregning av de geografiske områdene dine forfedre stammer fra. I tillegg, vil vår avanserte DNA Matching-teknologi hjelpe deg til å finne nye slektninger. Testen består av en enkel stryking med en vattpinne på innsiden av kinnet og tar ikke mer enn to minutter. Du vil motta resultatene online etter tre–fire uker.

MyHeritage DNA-testen er på tilbud nå og er den perfekte julegave. Vi tilbyr pen innpakning av settet, og du får GRATIS FRAKT ved kjøp av to eller flere sett!

Bestill her!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen