Neste stopp, Eurovision!

Kommentarer

Eurovision er om bare to måneder, og ettersom MyHeritage er hovedsponsor av Eurovision 2019, inviterer vi dere til å være med på å telle ned til Eurovision på en spektakulær måte.

Vi har gleden av å annonsere MyHeritage Eurovision Buss Turne! Fra 5.April-21.April kjører MyHeritage til en europeisk by nær deg og vi oppfordrer alle fans i å ta del i Eurovision stemningen og også finne ut nye ting om din slektshistorie.

Du får sjansen til å møte Eurovision-stjerner, fra både fortiden og nåtiden, og være med å vinne billetter til 2019 Eurovision Song Contest-finalen ved å synge en av dine favoritt Eurovision-melodier på bussen! Ta Eurovision selfies, test din Eurovision-kunnskap med morsomme quizzer, vinn premier og ta hjem MyHeritage Eurovision-gaver.

Hold deg oppdatert om #EurovisionBus MyHeritage Eurovision Buss Tour siden !

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen