Har du en Eurovision Doppelgänger?

Kommentarer

Har noen noen gang fortalt deg at du ser ut som noen kjente? Nå er du sjansen til å finne ut hvem … i fabelaktig Eurovision-stil! Oppdag hvilken Eurovision-stjerne du mest ligner på vår nye Eurovision Look-alike App!

Last opp bildet ditt nå og oppdag din #EurovisionLookalike!

Som presentert partner på Eurovision 2019, er vi glade for å dele spennende Eurovision-moro som nedtelling til 2019 Eurovision Song Contest-finalen, som er mindre enn to måneder unna. Det er ingen større spenning enn å være koblet til en Eurovision legende, og nå er du sjansen til å føle seg mer tilkoblet enn noensinne.

Eurovision har vært vert for mange talentfulle sangere med minneverdige personligheter og individuelle stiler, du er nødt til å finne en sterk likhet blant dem. Kanskje du ser ut som en Eurovision-vinner, deler stil, eller kanskje til og med ha en lignende sangstemme! Goth, glam, romantisk eller metallrobot – alle kan finne sin Eurovision Doppelgänger.

Her er noen av våre favoritt Eurovision look-alikes:

Del din Eurovision look-like ved å bruke hashtag #EurovisionLookalike på sosiale medier for alle din familie og venner å se!

Finn din Eurovision look-alike nå!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen