Eurovision 2019: One Big Family

Eurovision 2019: One Big Family

Vi har gleden av offisielt å kunne sette i gang med vår opptrapping til Eurovision Song Contest 2019, i form av glimrende slektshistorisk innhold! Vi har samarbeidet med en eksklusiv gruppe Eurovision-stjerner — gamle og nye — for å ta disse med på en slektshistorisk oppdagelses-ferd.

I september, delte vi vår begeistring over å ha blitt utnevnt som Presenting Partner for Eurovision Song Contest 2019, som finner sted i Tel Aviv 12.-18. mai. Eurovision er verdens største direktesendte musikk-arrangement og blir sett av gjennomsnittlig 200 millioner mennesker rundt om i verden.

Eurovision-legender

I løpet av de kommende månedene vil vi by på morsomt og interessant stoff om noen av Eurovisionens største stjerner.

Her er noen av de spennende navnene vi jobber med:

  • Netta Barzilai, vinner av 2018 Eurovision med sangen «TOY.»
  • Dami Im, 2016 Eurovision jury-avstemnings-vinner, som kom på andreplass totalt. Hun er kjent for å ha mottatt Australias høyeste Eurovision score noensinne.
  • Eimear Quinn, 1996 Eurovision-vinneren med sangen «The Voice.»
  • Lenny Kuhr, som representerte Holland i 1969 Eurovisionen med sangen «De Troubadour.» Hun var en av FIRE vinnere det året!
  • Izhar Cohen, vinner av 1978 Eurovisionen for Israel med gruppen Alphabeta som fremførte «A-Ba-Ni-Bi.»
  • Poli Genova representerte Bulgaria to ganger i Eurovisionen, var mentor på The Voice of Bulgaria og X-Factor Bulgaria, samt vertinne for the Junior Eurovision Song Contest 2015.

Etter å ha representert sine respektive land og å ha kommet seg gjennom hindre i tildligere Eurovision-konkurranser, står disse artistene nå ovenfor en helt ny og annerledes opplevelse – de vil få avdekket sine etniske sammensetning i sammenheng med sine nasjonale identiteter. I løpet av de kommende månedene vil disse stjernene ta MyHeritage DNA-tester og etablere sine slektstrær. Følg med når Netta, Dami, Eimear, Lenny, Izhar og Poli finner ut av sine etniske tilhørigheter og avdekker utrolige historier om sine opphav.

Eurovision-familier

Familier er i forskjellige former og størrelser, og Eurovision-familien er intet unntak. I de kommende månedene vil vi etablere Eurovision-slektstreet og ta en titt på interessante forbindelser mellom Eurovision-legender, dagens konkurrenter og entusiastiske Eurovision-tilhengere. Idet vi ser nøyere på disse forbindelsene, vil vi få vite mer om hvordan vi alle er en del av «One Big Family.»

Vi har allerede avdekket interessante forbindelser mellom noen av Eurovisions mest bemerkelsesverdige deltagere fra tidligere år. Med utgangspunkt i noen få, grunnleggende detaljer om deres slekt, og ved hjelp av MyHeritage SuperSearch™, oppdaget vi ut at mange av dem faktisk er beslektet!

Konkurranser!

Meld deg på våre flotte konkurranser og dermed få sjansen til å vinne supre premier. En heldig familie kan vinne GRATIS billetter til Eurovision 2019! Hold deg oppdatert for flere detaljer!

Er du den største Eurovision super-fanen i din familie? Våre trivia-spill vil teste dine kunnskaper for å se om du er den ultimate Eurovision-fan. Med ikke så godt kjente fakta om dine favoritt-Eurovision-stjerner og -vinnere, vil selv hvert superfan kunne lære noe nytt.

Hvordan holder du deg oppdatert?

For å holde tritt med alt det spennende «One Big Family» Eurovision 2019-innholdet, har vi lagt til en ny Eurovision 2019-kategori her på bloggen. Snart kan du til og med finne ut hvilke Eurovision-legender som har kongelig opphav!

Har du en favoritt-fremføring fra Eurovision? Lyst til å finne ut mer om artisten(e)s slektshistorie? La oss få vite om dette i kommentar-feltet nedenfor!