Vi introduserer MyHeritage Utdanning

Vi introduserer MyHeritage Utdanning

Vi har gleden av å introdusere MyHeritage Utdanning: Et nytt online ressurs-senter for å hjelpe deg til å forstå MyHeritages verktøy, produkter og tjenester bedre. Og for å hjelpe deg til å få mest mulig ut av forskningen på din slekts historie.

Vi som jobber ved MyHeritage er alltid interesserte i å gjøre bruker-opplevelsen og slektsforskningen enklest mulig – og mest mulig intuitiv. MyHeritage Utdanning viser deg alle våre funksjoner, på en trinnvis måte, for å sikre deg en fin opplevelse når du forsker på din slektshistorie med MyHeritage. Dette inkluderer masser av materiale som vil hjelpe deg med å lære om alle aspekter ved MyHeritage: Artikler, instruksjons-videoer og webinarer. Disse materialene dekker altså et vidt spektrum av emner og du vil finne  masser av råd og tips for forskere på alle nivåer – fra familiehistorie-entusiaster på nybegynnernivå til erfarne slektsforskere.

MyHeritage Utdanning er i dag tilgjengelig på engelsk, tysk, nederlandsk, fransk, svensk og norsk. Og vi kommer til å legge til flere språk i fremtiden. Dette online senteret vil være åpent for alle og er helt gratis i bruk. Vi planlegger å legge til nytt innhold fortløpende og med jevne mellomrom, så hvis det er noe du ønsker å lære mer om så er det bare å si i fra!

Besøk MyHeritage Utdanning

utdanninghjemme2

howtos

webinarsutdanning

articlesutdanning

Den nye hjemmesiden til MyHeritage Utdanning (klikk for å forstørre)

Du vil se at MyHeritage Utdanning er delt opp i tre hoved-seksjoner: artikler, webinarer og instruksjonsvideoer. Du kan se på alle instruksjonsvideoene og webinarene når du måtte ønske det og artiklene er informative for praktisk læring. Du har med andre ord fast tilgang til nye lære-ressurser når du måtte ønske det – fra din egen stue!

Å komme seg i gang

For å komme deg i gang, kan du enten skrive inn i søke-feltet for å lære mer om et bestemt emne eller du kan velge en av våre kategorier: Slektstre, forskning, DNA eller Helse.

Hvis du er en ny bruker og ønsker å starte med det grunnleggende, kan du klikke på «Kom i gang» der det står «Interessert i det grunnleggende?».

hvahardulyst

komigang1

komigang2

komigang3

komigang4

komigang5

Grunnleggende MyHeritage-materiale (klikk for å forstørre)

Instruksjonsvideoer

Våre steg-for-steg instruksjonsvideoer forteller deg om forskjellige funksjoner på MyHeritage på lett forståelig vis.

how to vids NO education

Du kan ta pauser når som helst når det skulle passe deg, ta notater og gå tilbake til videoene etter behov.

howtorecordmatches

Webinarer

I denne seksjonen finner du opptaks-økter med eksperter innen slektsforskning og DNA-testing. Disse dekker forskjellige emner på dyptgående vis.

webinarsutdanning

Her kan du også registrere deg for fremtidige MyHeritage webinar. Og du kan titte på programmet med fremtidige webinarer.

webinarukjente

Eksempel på et webinar (klikk for å forstørre)

Alle webinarene inkluderer tidsstempler, slik at du ser en liste med alle emnene som dekkes i videoen. Dette vil si at du kan velge å gå rett til de delene du ønsker å se.

Artikler

I delen med artikler finner du artikler som forklarer om MyHeritage funksjoner og produkter, samt nyttige tips.

articlesutdanning

artikkeleksempel

Eksempel på en artikkel (klikk for å forstørre)

Filtrering av innhold

Under «Lær»-siden, finner du alt innholdet som er tilgjengelig på MyHeritage Utdanning.

læromutdanning

«Lær»-siden (klikk for å forstørre)

Filtrer innholdet etter emne (slektstre, DNA, forskning eller Helse), etter innholds-type (instruksjonsvideo, webinar eller artikkel) eller sorter materiale etter popularitet eller hvor nytt stoffet er.

editedlærom

Filtrerings- og sorterings-muligheter for innhold (klikk for å forstørre)

Andre ressurser

I tillegg til Lær-seksjonen, som inkluderer alt det materialet vi diskuterte ovenfor, inneholder topp-teksten på siden også praktiske linker til øvrige ressurser.

nestsisteendeligmedrødt

Klikk «Nedlastbare ressurser» for materiale som du kan laste ned eller skrive ut; «Kontakt oss» hvis du har innholds-forslag, ønsker å tilby eget materiale eller for generell tilbakemelding eller generelle forespørsler; og «Hjelpesenter» for å beøske MyHeritages Hjelpesenter for assistanse med kundebehandlings-spørsmål. Lengst til høyre, kan du også skifte språket på nettstedet.

nedlastbaredokumenter

Materiale for utskrift (klikk for å forstørre)

Konklusjon

Om du er en ny MyHeritage-bruker som nettopp har startet på din reise inn i din slektshistorie-forskning eller du er en slektsforsknings-veteran, kan du få nytte av vårt MyHeritage Utdanning som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din MyHeritage-opplevelse.

Vi er her og følger deg på hvert steg i prosessen, mens du dykker inn i din families fortid. Vi inviterer deg til å hoppe rett i det og se hva du kan lære om!