Norske John Erik gjenforenes med biologisk familie – 32 år etter bortføring

Norske John Erik gjenforenes med biologisk familie – 32 år etter bortføring

John Erik Aarsheim, 34, ble adoptert fra Colombia som liten og har vokst opp i Norge. Han har levd med en frykt for at hans biologiske familie enten ikke ville eller kunne ha ham. Overraskelsen ble dermed stor da han etter å ha tatt en MyHeritage DNA-test fikk treff med en halvbror, Juan. Som kunne fortelle ham at sannheten var svært forskjellig fra det John Erik hadde fryktet.

Juan (til venstre) holder rundt John Erik (til høyre) under en velkomstfest i nabolaget i Colombia

Juan (til venstre) holder rundt John Erik (til høyre) under en velkomstfest i nabolaget i Colombia

John Erik ble nemlig bortført fra familien sin i Colombia som to-åring. Dette skjedde rett foran øynene på Juan, som var fem år gammel da han ble vitne til at en mann stakk av med broren rett foran huset deres. Juan forteller at familien i Colombia har tenkt på Jhonatan (John Eriks opprinnelige navn) hver dag i løpet av de 32 årene som har gått siden den gang. Det ble en svært følelsesladet gjenforening for de to brødrene i Norge – og deretter med moren Ana og resten av familien i Colombia.

Moren, Ana, tar i mot sin sønn etter 32 år med ordene: «Jeg har savnet deg masse, sønnen min. Velkommen hjem. Jeg elsker deg.»

Les om den følelsesladete gjenforeningen i denne artikkelen fra A-magasinet, Aftenposten.