Oppdatering av Theory of Family Relativity™

Oppdatering av Theory of Family Relativity™

Om du har prøvd å finne ut av hvordan noen av dine DNA-treff er i slekt med deg og du fortsatt ikke har mottatt noen Theories of Family Relativity™, kan det være flaksen endelig er med deg.

Theory of Family Relativity™ utnytter all dataen som er tilgjengelig på MyHeritage, som slektstrær og historiske dokumenter, for å forsyne deg med plausible teorier om hvordan du kan være i slekt med et gitt DNA-treff. Vi kjører periodevis oppdateringer og fornyer dataen, og vi har nettopp fornyet dataen igjen denne uken.

Siden forrige oppdatering har MyHeritage’ databaser vokst betraktelig, inkludert flere millioner slektstrær og over 2 milliarder ekstra historiske dokumenter (noe som leder oss til en sum på over 12 milliarder dokumenter). Det betyr at det er en fantastisk mulighet for at de av dere som har stampet eller sittet fast ved spesifikke DNA-treff kan få svar og nye innblikk om dine forfedre og slektsforhold.

Theory of Family Relativity™-oppdatering i tall

Det totale antall teorier har økt fra 14,260,864 til 20,330,031 — en økning på 42,6 %.

Antallet DNA-treff som inkluderer en teori økte med 42,5 % fra 9,964,321 til 14,201,731.

Av og til lander vi på en teori ved å følge flere tråder, noe som indikerer en sterk teori og gir ekstra støttende bevis. Det var en total på 115,106,944 tråder etter den forrige oppdateringen. Denne oppdateringen økte antallet tråder med 40,5 % til 161,762,761.

Antallet MyHeritage-brukere som nå har minst én Theory of Family Relativity™ for DNA-treff har nå økt med 33,6 %.

Hvordan finne ut om du har nye teorier

Om vi har funnet nye teorier til deg i denne oppdateringen, vil du se et banner om Theory of Family Relativity™ på toppen av din side for DNA-treff. Klikk “Se teorier” for å se alle teoriene vi har funnet, både gamle og nye.

Dette banneret, som indikerer at du har nye teorier, vil være tilgjengelig i noen få uker, der du siden kan få tilgang til teoriene dine ved å gå til din side for DNA-treff.

Når et DNA-treff har en teori, vil dette være indikert i kortet for DNA-treff. Ved å klikke på filterikonet kan du også filtrere DNA-treffene dine for å kun se de med en Theory of Family Relativity™. Velg “Har Theory of Family Relativity™” i den første gruppen med filtre.

Ved siden av nye teorier som akkurat har blitt lagt til, vil du også se et “NY”-banner. Denne indikatoren vil være synlig i 30 dager.

Theory of Family Relativity™ er en Premium-funksjon som krever et abonnement på MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Komplett). Brukere uten et abonnement vil fortsatt se alle teoriene som vi fant for dem, men når de klikker på teorien for å se de fulle detaljene, vil noe av informasjonen være skjult. Brukere som laster opp sine DNA-rådata til MyHeritage fra en annen testtjeneste og ikke ønsker å kjøpe et abonnement, kan betale et engangsbeløp på $ 29 per sett for å låse opp alle avanserte DNA-funksjoner som tilbys av MyHeritage, inkludert Theory of Family Relativity™. Lær mer om våre abonnementsløsninger.

Konklusjon

Theory of Family Relativity™ kan være en game-changer for folk som søker etter nye familiemedlemmer og slektsforskere som stanger mot veggen. Det kan umiddelbart hjelpe brukere med å løse mysterier som kan ha frustrert dem i måneder eller år.

Forresten, om du fortsatt ikke har tatt MyHeritage’ DNA-test, vurdér å utnytte vårt vårsalg: Bestill et sett nå.

Vi håper at du nyter den nye oppdateringen, og vi kan ikke vente med å høre om dine nye oppdagelser.