Vi introduserer MyHeritage Fotoforbedrer

Vi introduserer MyHeritage Fotoforbedrer

Det er med stor glede vi presenterer MyHeritage Fotoforbedrer, en kraftfull og innovativ funksjon som gjør uskarpe bilder med lav oppløsning eller dårlig kvalitet, til skarpt fokuserte bilder. Prøv MyHeritage Fotoforbedrer nå.  Du har sikkert gamle fotografier som er uskarpe eller kornet, eller bilder fra store sammenkomster med mange små ansikter. MyHeritage Fotoforbedrer løser disse problemene med fenomenale resultater slik at du kan se forfedrene dine tydeligere enn du noen gang har kunnet.

Slik fungerer det

MyHeritage Fotoforbedrer er drevet av dyp-læring-teknologi som er lisensiert av MyHeritage og som er sømløst integrert i selskapets plattform. Løsningen kan anta hvordan ansiktene på bildene så ut, og resultatene blir fenomenale. Funksjonen forbedrer bildene ved å oppskalere dem (øke oppløsningen). Dette fungerer spesielt godt på gamle bilder der ansiktene ofte er små og uskarpe. Det virker også på bilder som er fargelagt. På bilder med store grupper, vil løsningen skalere opp hvert enkelt ansikt. Bildene retusjeres ikke manuelt, men ved en spesialisert teknologi. Resultatet er rett og slett forbløffende. Men vær oppmerksom på at i enkelte tilfeller kan resultatet være unøyaktig, og i sjeldne tilfeller til og med forvrengt. Dette fordi forbedringen er en simulering utført av algoritmer. MyHeritage Fotoforbedrer, sammen med MyHeritage In Color™ verktøy, gjør MyHeritage til den beste plattformen for å laste opp, forbedre og dele historiske bilder.

Eksempler

En bryllupsfest I 1930
En bryllupsfest I 1930
En bryllupsfest I 1930
Du kan se hvert enkelt ansikt forstørret og skapt:
Eksempel: En vinbutikk I Paris
Eksempel: En vinbutikk I Paris
Eksempel: En vinbutikk I Paris

Hvordan få tilgang til MyHeritage PhotoEnhancer

Gå til myheritage.no/fotoforbedrer. Hvis du ikke har en MyHeritage konto enda, blir du bedt om å opprette en konto gratis. Hvis du allerede har lastet opp bilder til din familieside på MyHeritage, kan du følge instruksjonen nedenfor for, “Forbedring av bilder som allerede er lastet opp MyHeritage”.

MyHeritage Fotoforbedrer forsiden på myheritage.com/photo-enhancer

MyHeritage Fotoforbedrer forsiden på myheritage.com/photo-enhancer

Klikk på “last opp bilde” for å velge en fil fra datamaskinen din, eller “dra og slipp” bildet du vil forbedre i foto-rammen. Når du har lastet opp et bilde vil du ble spurt om å opprette en konto på MyHeritage for å kunne bruke funksjonen. Å opprette en konto er gratis. Hvis du allerede har en konto, men ikke er logget inn, kan du bare velge LOGG INN muligheten som popper opp. Å forbedre ett bilde tar gjerne 15-30 sekunder, det kommer ann på størrelse og antall ansikter. Når bildet er ferdig vil en animert tryllestav dukke opp

Forbedring skjer! Vent litt før magien oppstår!

Forbedring skjer! Vent litt før magien oppstår!

Når bildet er ferdig kan du bevege slideren du ser midten av bildet frem og tilbake over bildet for å se forbedringen.  Når du har forbedret et bilde, forblir originalbildet intakt og de forbedrede bildene lenkes sammen med originalen.
På denne måten drar du nytte av de samme metadataene til det originale bildet, samme tittel, dato, sted, personer tagget og så videre. Vi elsker forbedrede bilder, men mener at de originale bildene ikke bør endres eller erstattet.

Ansiktsgjenkjenning

En av de største styrkene til Photo Enhancer er evnen til automatisk å oppdage ansikter på et bilde og deretter gjøre det skarpt. Under det forbedrede bildet ser du et feltsom viser hvert enkelt ansikt på bildet. Klikk på et av ansiktene for å zoome inn og se forbedringen på nært hold.

Zoomer inn på de forbedrede ansiktene på bildet

Zoomer inn på de forbedrede ansiktene på bildet

Forbedring + Fargelegging

Du kan kombinere styrken i MyHeritage Photo Enhancer med MyHeritage In Color ™ for å både fargelegge og et forbedre foto. Begge funksjonene bruker dyp læringsteknologi, slik at resultatet er en reimagination av hvordan den originale situasjonen kan ha sett ut i fokus og farger. Hvis du vil fargelegge et forbedret bilde klikker du på fargeleggfoto-knappen på toppen av et bilde som er forbedret.

Et fargelagt og forbedret bilde

Et fargelagt og forbedret bilde

Etter å ha farget et bilde some er forbedret, kan du dra glide-bryteren over bildet for å se før og etter effekten av både å forbedre og fargelegge det samme bildet:Du kan også forbedre bildet etter å ha fargelagt det.

Del med venner og familie

Vi oppfordrer til å dele dine forbedrede bilder med dine venner og familie på sosiale medier. Reaksjonene deres vil være uvurderlige, og de vil kanskje benytte anledningen til å forbedre sine egne bilder.

Forbedrede bilder indikeres med et symbol

Et tryllestavsymbol vil bli lagt til i nedre venstre hjørne av bilder som er forbedret. Dette symbolet, og palett-symbolet for fargelegging, vil informere andre om at et bilde er blitt kunstig justert. På denne måten tar du ikke feil av bildene.

Symbol på bilde som er forbedret

Symbol på bilde som er forbedret

Hvis et bilde er både forbedret og fargelagt, vil det ha tryllestav og palett-symbol nedre venstre hjørne av bildet.

Forbedring av bilder som allerede er på MyHeritage

Du kan også forbedre ethvert bilde som allerede er på MyHeritage ved å velge «Mine bilder» fra Familietre-fanen på navigasjonsfeltet.

Gå til mine bilder

Gå til mine bilder

Velg hvilket som helst album fra listen til venstre, eller hold deg innenfor standard-albumet «Alle medie-elementer». Legg merke til at alle bilder i albumene du tidligere har farget, vil ha et fargeleggingssymbol nederst til høyre i svart-hvitt-versjonen av bildet. Tilsvarende vil et forbedringssymbol bli lagt til miniatyrbildene.

“Mine bilder” seksjon på MyHeritage

“Mine bilder” seksjon på MyHeritage

Klikk på et bide på skjermen for å åpne fotosiden. klikk på «Enhance» knappen for å forbedre fotokvaliteten. Det originale bilde ditt forblir alltid intakt.

Etter forbedringen kan du dra en slider frem og tiltak over Bildt for å se effekten av forbedringen. Du kna også klikk på knappen øverst på bildet for å veksle mellom originalen (før) og den forbedrede (etter) versjonen. Velg mellom alternativene øverst til venstre på bildet for å laste ned det originale bildet, det forbedrede bildet eller sammenligningen, for å rotere bildet, slette det forbedrede bildet, originalen, eller dele bildet på sosiale medier.

Last ned, slett, eller del et bilde

Last ned, slett, eller del et bilde

Velg et av ansiktene nedenfor bildet og se forbedringen på det spesielle ansiktet.

Last ned, slett eller del bilder

Last ned, slett eller del bilder

Merke mennesker i bildet

Vi har gjort det lettere å merke mennesker på bilder. Du kan nå holde musen over et ansikt på bildet og klikke på «Legg til navn» for å merke personen

Merk en spesiell person i et bilde.

Merk en spesiell person i et bilde.

Når du ser på bildet i bilde seksjonen, kan du også når som helst under denne prosessen. Du kan også klikke “Fargelegg” for å fargelegge bildet.Det har ingen betydning hvilken rekkefølge du velger for å forbedrer og fargelegger bildene dine – du kan fullføre handlingene i den rekkefølge du ønsker og resultatet vil bli det samme.

Forbedre bilder ved å bruke mobilappen til MyHeritage

Du kan også forbedre bilder ved å bruke den aller siste versjonen av mobilappen MyHeritage. Du kan laste den ned gratis fra App Store or Google Play. Hvis du allerede har appen, må du først oppdatere den for å forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen som er utstyrt med MyHeritage Photo Enhancer. Du kan forbedre bilder fra appens foto-seksjon eller laste opp nye bilder som du vil forbedre.

Foto-seksjon i mobil-appen

Foto-seksjon i mobil-appen

Forbedre alle bilder i fotoseksjonen med ett klikk.

“Enhance” knappen i en foto-seksjonen.

“Enhance” knappen i en foto-seksjonen.

Når bildet er forbedret, ser du glide-bryteren på i midten. Den kan du dra over bildet for å se bildet før og etter.

Veksle Mellon før og etter bilder.

Veksle Mellon før og etter bilder.

Klikk på et av ansiktene på bildet for å zoome inn og se bildet før og etter.

Zoom inn på individuelle personer før og etter bilder. <span style=Klikk på ikonet for å få flere alternativer for å lagre bildet eller slette de forbedrede bildene. Når du lagrer bildet, kan du lagre det originale bildet, den forbedrede versjonen eller sammenligningsbildet. Hvis du sletter det originale bildet, og det finnes en forbedret versjon, blir det også slettet." width="252" height="448" />

Zoom inn på individuelle personer før og etter bilder. Klikk på ikonet for å få flere alternativer for å lagre bildet eller slette de forbedrede bildene. Når du lagrer bildet, kan du lagre det originale bildet, den forbedrede versjonen eller sammenligningsbildet. Hvis du sletter det originale bildet, og det finnes en forbedret versjon, blir det også slettet.

Avanserte muligheter for forbedrede bilder.

Avanserte muligheter for forbedrede bilder.

Velg hvilket bilde du vil lagre etter at du har forbedret det.

Velg hvilket bilde du vil lagre etter at du har forbedret det.

Hvis du ønsker å laste opp nye bilder for å forbedre dem, anbefaler vi at du bruker skanner-funksjonen i mobil-appen til MyHeritage. Vil du digitalisere bildene dine og overføre dem fra deres fysiske album direkte til MyHeritage, kan du gjøre det og  der de vil bli bevart for ettertiden. Når du skanner bildene dine, gjør du det i høyest mulig oppløsning for å maksimere kvaliteten og oppnå best mulig.

Kostnader

Alle kan forbedre 10 bilder gratis utenom bilder du har fargelagt eller evntuelt ønsker å fargelegge ved å bruke MyHeritage In Color ™. Deretter kreves et abonnement. Brukere som har et komplett abonnement hos MyHeritage, kan forbedre et ubegrenset antall bilder. Du kan lære mer om de forskjellige abonnementene våre her her. Ikke-abonnenter vil finner et vannmerke av MyHeritage-logoen nede til høyre på sine forbedrede bilder, mens “komplett-abonnenter” vil kunne få forbedrede bilder uten logo.

Sammendrag

Vi håper du vil finne MyHeritage Fotoforbedrer nyttig og morsom, spesielt når den brukes sammen med fargelegging. Del de forbedrede bildene dine med familie og venner, og spre ordet om denne fantastiske funksjonen slik at andre også kan glede av det. Kos deg!