MyHeritage gjenforener far og datter og som ikke visste om hverandres eksistens

MyHeritage gjenforener far og datter og som ikke visste om hverandres eksistens

Kommentarer

Da Seraine Danner var 7 år gammel, fikk hun vite at hun hadde en biologisk far hun ikke hadde anelse om hvem var. Etter nesten 10 års leting, ledet endelig et DNA-treff på MyHeritage henne til sin biologiske far, og de to nylig møttes for første gang. Se deres emosjonelle gjenforening nedenfor

Seraine begynte aktivt å lete etter sin far som 15-år. «Mamma ga meg noen navn som hun trodde kunne være hans, men hun var ikke sikker», sier Seraine. «Jeg gjorde mange undersøkelser, men ingenting førte frem til noe svar.» For noen år siden tok Seraine en MyHeritage DNA-test og fikk en kusine «en generasjon forskjøvet». Hun bestemte seg for ikke å forfølge det fordi hun var redd det ikke ville gi noe svar.

Og så en dag

Men så, for ikke så lenge siden, sendte denne kusinen  henne en liste over familienavn. «Jeg prøvde å finne ut hvordan vi var forbundet, men jeg kjente ingen av navnene», sier Seraine. Det slo henne da at kanskje dette treffet var fra hennes tapte fars side. Så hun ga kusinen listen over navn som hennes mor hadde gitt henne de som kunne ha vært hennes fars. Et av disse navnene – Vincent Lipski – det ringte en bjelle. «Hun sa at det faktisk var hennes fetter,» forteller Seraine. «Jeg sa: «Å, herregud – det betyr at det er faren min!’”

Først sjokk så gjenforening

Kusinen ga Seraine navnene på hennes biologiske far sine søsken, og hun tok kontakt med en av dem på Facebook. Hans søster klarte å koble Seraine til Vincent. «Han ringte meg noen dager senere, og vi har snakket hver dag siden.”Nyheten var et stort sjokk for Vincent. Han ante ikke at han hadde blitt far. «Da han fikk vite om meg ble han fullstendig sjokkert,» sier Seraine. «Han tok omtrent en og en halv dag bare å komme over sjokket. Han hadde ikke hatt noen anelse.”“Det er definitivt en prosess,» sier Seraine,»men jeg er veldig glad». Min biologiske far er bare den søteste personen. Jeg tor det vil ta litt tid før vi blir ordentlig kjent, men kunne bokstavelig talt ikke be om å finne en bedre far. Han er bare så hyggelig.”

Vincent som barn (venstre), og Seraine som barn (høyre)

“Jeg var redd for at når jeg først fant han, så ville det være en dårlig person jeg ,» innrømmer Seraine. «Men egentlig er han en av de søteste menneskene noensinne har møtt. Han har vært gjennom mye. Han er så glad for å bli kjent med meg, og glad for at han faktisk har en datter!”

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen