Online-program i november

Online-program i november

I løpet av 2020 har vi opplevd mange opp- og nedturer. Planer har blitt endret eller utsatt, og mål utsatt eller kansellert. Men heldigvis er det er noen mål som fortsatt er innen rekkevidde. Det er fortsatt tid til å sørge for at du oppfyller målene for familiehistorikken din for 2020, og vi skal hjelpe deg med å komme dit. 

Vi tilbyr flere online økter hver uke og du kan lære fra et bredt spekter av emner. Det kan være MyHeritage-verktøy, funksjoner og forskningsmetoder. Du blir kjent med historiske poster og får tips og råd fra MyHeritage-ansatte og bransjeeksperter innen slektsforskning og DNA-testing.

Selv om du ikke har tid til å følge live-arrangementene direkte, kan du likevel glede deg over alle innspilte Facebook Live-økter i Videos seksjonen på MyHeritage sin offisielle Facebook side, og mange av Ask the Expert-øktene blir senere tilgjengelig på MyHeritage Kunnskapsbase Base, gratis selvfølgelig.

Merk at de fleste sessioner er oppført i Eastern Time Zone. Bruk konverterer for tidssone for å finne riktig lokal tid. 

Facebook Live Sessions

Det er ikke nødvendig med forhåndsregistrering for disse øktene. Du kan se dem direkte fra vår Facebook side. Bare besøk siden når økten er planlagt å starte, og se opp for den direkte videosendingen øverst i feeden. Du kan stille spørsmål i kommentarene, og gjesten vår vil svare på noen av dem direkte.

2. november, 2 P.M. EST

Tema: Unlocking Death, Burial, Cemetery and Obituary Records

Gjest: Daniel Horowitz

Beskrivelse: Vår slektsforsker ekspert Daniel Horowitz vil guide deg gjennom døds-, begravelses-, kirkegårds- og dødsannonser, som er viktige ressurser for familiehistorisk informasjon. 

4. november 2 P.M. EST

Tema: Documenting Source Citations

Gjest: Dick Eastman

Beskrivelse: Den kjente og populære slektsforskeren Dick Eastman vil gi deg verdifulle tips og informasjon om hvordan du kan liste opp kilder og sitater på MyHeritage. 

9. november 2 P.M. EST

Tema: Your Most Frequently Asked Technical Support Questions

Gjest: Aaron Berk

Beskrivelse: Aaron Berk fra MyHeritage Technical Support Team vil utforske de vanligste spørsmålene support får, og hvordan de kan løses. 

11. november, 2 P.M. EST

Tema: Marching Ahead With Military Records

Gjest: James Tanner

Beskrivelse: Til ære for alle millitær vetraner kan du bli med den erfarne slektsforskeren James Tanner i en Facebook Live-sending hvor han utforsker militærhistoriske poster på MyHeritage.

18. november, 2 P.M. EST

Tema: Strategies to Get Past Overwhelm and Enjoy Your Photographs

Gjest: Maureen Taylor

Beskrivelse: En eske eller bunke med gamle fotografier kan virke så overveldende så det kan føles letter å la dem ligge til neste generasjon. Lær hvordan du kan identifisere, bevare og organisere bildene dine, og kose deg med oppgaven. Gå ikke glipp timen med slektsforsker Maureen Taylor, også kjent som “The Photo Detective.”

23. november, 2 P.M. EST

Tema: Finding Family With DNA at MyHeritage

Gjest: Kitty Cooper

Beskrivelse: Bli med når slektsforsker- og DNA-rockestjernen Kitty Cooper snakker om «Finding Family with DNA at MyHeritage».Hun kommer også til å svare på spørsmål.

25. november, 2 P.M. EST

Tema: DNA Methodology for Unknown Parentage Research

Gjest: Debra Renard

Beskrivelse: Debra Renard, er forskningsekspert fra Legacy Tree Genealogists og er spesielt opptatt av å hjelpe de med ukjente biologiske familie å finne sine røtter. Bli med henne på denne økten for å lære om DNA-metodikk spesielt for for slike tilfeller.

Ask the Expert

Vår gratis webinar-serie, Ask the Expert, med vår egen slektsforsker, Daniel Horowitz, spenner over et bredt utvalg av emner. Her kan du lære alt fra å utnytte nyttige MyHeritage-funksjoner til å søke i de historiske samlingene. Du må registrere deg for å delta, og det gjør du ved å klikke på registreringskoblingen under hver presentasjon.

5. november, 1 P.M. EST

Tema: Researching Your Ancestors with the MyHeritage Mobile App

Beskrivelse: MyHeritage søkemotor for historiske poster har fått en ansiktsløftning, både på mobilappen og på nettstedet! Lær å få fullt utbytte av det nye intuitive og praktiske grensesnittet når du undersøker forfedrene dine i MyHeritage-mobilappen.

Klikk her for å registere deg

12. november, 1 P.M. EST

Tema: Make History Digital: Transcribing Tombstones on BillionGraves

Beskrivelse: BillionGraves er en global plattform som samler inn digitaliserte gravsteinsopptegnelser. Lær hvordan du kan bli med på dette viktige prosjektet og bidra til å gjøre familiehistorie mer tilgjengelig for mennesker over hele verden.

Klikk her for å registrere deg

19. november, 1 P.M. EST

Tema: Pop Quiz: MyHeritage and General Genealogy Knowledge

Beskrivelse: Hvor mye vet du om MyHeritage? Kom, spill og vinn premier med din kunnskap om MyHeritage sine funksjoner.

Klikk her for å registrere deg

26. november, 1 P.M. EST

Tema: Analyzing Your Theories of Family Relativity™

Beskrivelse: Theories of Family Relativity ™ gir deg sannsynlige teorier om ditt forhold til dine DNA-treff basert på slektstrær og historiske opptegnelser. Lær å analysere, verifisere og bedre forstå dine Theories of Family Relativity™.

Klikk her for å registrere deg

Vil du lære om noe som ennå ikke er dekket i en av våre online økter? Gi oss beskjed i kommentarfeltet. 

Kos deg!