Genetiske grupper har fått en fantastisk respons

Genetiske grupper har fått en fantastisk respons

For tre uker siden annonserte vi spennende nyheter, vi lanserte Genetiske grupper. Denne etterlengtede forbedringen av MyHeritage DNA etnisitet estimater identifiserer forfedrenes opprinnelse med en utrolig høy oppløsning på 2114 geografiske regioner. Det var en av de viktigste funksjonene vi ga ut i 2020, og de er produktet av tre års arbeid.

Siden utgivelsen har det strømmet inn respons fra slektssamfunn og MyHeritage DNA-brukere fra hele verden, og de positive tilbakemeldingene taler for seg selv.

Her er noen av reaksjonene vi har sett i sosiale medier:

Blogger

DNAeXplained

MyHeritage helt traff spikeren med min nederlandske avstamning og identifiserte en liten provins i Nederland, Friesland som bare ca 32 miles x 20 miles. Hvordan er det mulig???

Din DNA-guide

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves …

Denne funksjonen fungerer fantastisk for meg… MyHeritage har funnet forbindelsen til min mors biologiske familie… De bodde i Odessa i Ukraina rett ved Svartehavet. Folkens, det er nesten magisk å se dette veldig, veldig spesifikke stedet dukke opp på mine DNA-testresultater. Det har jeg ikke opplev hos noe annet selskap.

Genealogysstar Star

Dette er et stort skritt for DNA-testing og verktøyene går fra fra å fortelle deg hva du allerede vet, til det du ikke visste.

Eastman’s Online Genealogy Newsletter

MyHeritage’s Genetic Groups visualiserer familiens genetiske i bilde mer detaljert enn noe annet jeg har sett tidligere.

Data Mining DNA

Etter min vurdering kan MyHeritage nå tilby mennesker med europeisk avstamming betydelig innsikt som de ikke har hatt tidligere. Jeg er imponert over hvordan min viktigste genetiske gruppe peker ut min irske avstamning fra et lite område i et lite land. Denne gruppen er i tråd med slektstreet mitt. Mine to andre grupper er spennende, og et utgangspunkt for mer forskning.

Det dukket opp enda flere reaksjoner på The Genealogy Guys Blog, FamilyTree.co.uk, GeneaMusings, Canada’s Anglo-Celtic Connections, og andre internasjonale blogger.

Twitter

Facebook

Kommentarer på MyHeritage blogg

Da blogg posten annonserte Generiske grupper kom det mange positive tilbakemeldinger:

Konklusjon

Vi er veldig glade for at brukerne våre setter pris på funksjonen Genetiske grupper, og vi ser frem til å forbedre prosentandelene av de beste etnisitets estimatene enda mer.

Hvis du har tatt en MyHeritage DNA-test eller lastet opp DNA-data fra en annen tjeneste, inviterer vi deg til å sjekke ut dine genetiske grupper og utforske ny innsikt om din slektshistorie.