Bli med på #DeepNostalgiaChallenge™ , og vinn!

Bli med på #DeepNostalgiaChallenge™ , og vinn!

Den har gått som en farsott, Deep Nostalgia™, vår splitter nye funksjon som animerer ansiktene i familiebildene dine. Brukere fra hele verden har latt seg begeistre, forferde og røre over å se ansiktene til sin kjære komme til liv rett foran øynene deres. 

Vi vil feire dine forfedre på ny med #DeepNostalgiaChallenge! Bli med og del dine Deep Nostalgia™ animasjoner, av dine forfedre med hashtag #DeepNostalgiaChallenge. Du kan dele animasjonen på hvilken som helst sosiale plattform, Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, eller TikTok. Fortell oss hva som rører deg når du ser en av dine kjære på denne nye måten. 5 heldige deltakere vil vinne et Komplett-abonnement. Vinner du et abonnement, kan du animere så mange bilder du vil, og ikke minst og utforske din familiehistorie ved hjelp av alle MyHeritages teknologiske verktøy!

Hvordan delta i #DeepNostalgiaChallenge?

Vi elsker en god historie, og inviterer deg til å fortelle oss om dine forfedre, og hva det betyr for deg å se dem komme til live. Er det første gang du ser denne personen i bevegelse? Eller kanskje første gang på mange år? Hva vet du om dem? Hva beundrer du dem for? Minner de deg om noen andre i familien din? Hvordan reagerte andre familiemedlemmer da de fikk se denne animasjonen? Fortell oss alt!

MyHeritage bruker, Deirdre Durran, kontaktet oss for å dele denne rørende historien sammen med en animasjon av moren sin. 

Jeg sporet opp min biologiske mor da jeg var i 30-årene, og fikk vite at hun døde da jeg var 17. Det finnes ingen videoer av henne, så det var utrolig hyggelig å se smilet hennes for første gang. Takk til MyHeritage for en så flott funksjon. Jeg ville sette pris på om animasjonen av min mor blir delt. Hun heter Ita Cahill.

Hva er historien bak familiebildet ditt?

Konkurransen varer frem til 31. mars 2021. Du kan delta så mange ganger du vil.

Lykke til! Vi kan ikke vente til vi får høre din familiehistorie!