#momsinmyfamily konkurransen er avsluttet, vi presenterer vinnerne

#momsinmyfamily konkurransen er avsluttet, vi presenterer vinnerne

Tusen takk til alle som har sendt inn bilder av kvinner gjennom tidene fra slektstreet sitt. Og har deltatt i konkurransen #momsinmyfamily! Vi har hatt stor glede av både bilder historier om alle flotte mødre, bestemødre og oldemødre. Det er så gledelig å se flere generasjoner kvinner sammen.

Det er med glede vi presentere vinnerne!

Susan Jernigan McCullough

Susan Jernigan McCullough delte denne fantastiske bryllupscollaget:

Collaget viser Susans datter og alle hennes forfedre på morssiden tre generasjoner tilbake. Hennes mor, Susan, begge bestemødre og alle fire oldemødrene. De eldste av disse bildene ble tatt i 1905. Helt utrolig, og sannsynligvis resultatet av utmerket slektsforskning! Gratulerer, Susan, flott gjort!

Jacob Rainer

Vi har også mottatt denne perlen fra Jacob Rainer i MyHeritage Users Group:

“Dette bildet representerer den kvinnelige slektslinjen til min første, dessverre avdøde kone», skriver Jacob. Bildet viser en gruppe sterke kvinner som har overvunnet to verdenskriger med flyangrep, og to valuta reformer. Den eldste ble født i 1872. Den yngste i 1965.” Bildet har blitt fargelagt med MyHeritage In Color™. Takk for at du delte dette med oss, Jacob, og gratulerer!

Peggy Wilkins

Neste vinner er Peggy Wilkins, som sendte oss dette vakre collaget:

“Jeg lagde dette til morsdagen for å hedre alle de flotte kvinnene i familien min», skriver Peggy. «Min oldemor, Julia, og hennes datter, Emelie, emigrerte til Amerika i 1870 fra München i Tyskland. Julia fikk to barn, Emelie fikk 15, og hennes datter Henrietta fikk 13. Nederst til venstre er min mor Frances. De var 6 døtre og hun var nummer 4, og det minnet hun meg alltid på! Jeg er Peggy, hennes eneste datter, og Rebecca er den eldste av mine to døtre. Rebecca giftet seg i november, men hun er ikke mor ennå. Jeg er så glad for å ha portretter av mine forfedre som jeg kan dele, og fotoverktøyene til MYHeritage har fått dem til å bli levende igjen etter 100 år. For en utrolig hyllest til 6 generasjoner sterke og vakre kvinner! Gratulerer, Peggy!

Bob Hilliar

Den neste vinneren er Bob Hilliar, han har delt følgende bilder:

Fargebildet viser Bills mor og to søstre, og det andre viser bestemoren og søstrene hennes på morssiden. «Ingen mannlige avkom i noen av generasjonene», skriver Bill. «Hvordan min bror og jeg ble til er et mysterium!”

“Alle kvinnene var gode historiefortellere, spesielt når de fortalte fra verdenskrigene,” minnes Bill. “Min bestemor var i Frankrike under første verdenskrig, var kokk men fikk medalje for sin skarpskyting. Hun pleide å snike mat til sultende krigsfanger, i mot de strenge reglene, selvfølgelig.

“Moren min og hennes søstre snakket om andre verdenskrig og Bristol-angrepene. De gikk i dekning fra bombene i familiens pubkjeller i sentrum. Det var sannsynligvis tryggere der enn i de offentlige tilfluktsrommene som var tilgjengelig.»

Fantastiske historie. Gratulerer, Bill!

Tambra Byrne

Sist, men ikke minst, Tambra Byrne sendte oss dette bilde:

Bildet viser 5 generasjoner «eldste døtre». Det begynner med Tambras datter og slutter med Tambras oldemor. «Vi er ALLE de eldste barna i våre familier, og vi er ALLE døtre», skriver Tambra.

Hun legger også til: «Mine oldeforeldre hadde 2 døtre og 1 sønn. Sønnen ble drept i den andre verdenskrig. Han giftet seg aldri og fikk ikke barn. Lee-etternavnet døde da oldefaren min døde. Men familien ønsket å holde etternavnet i familien, så min mors mellomnavn er Lee, mitt mellomnavn er Lee, min datters mellomnavn er Lee, og til slutt, mitt barnebarns mellomnavn er også Lee. Jeg håper barnebarnet mitt holder tradisjonen ved like.” For en vakker måte å hedre familiehistorien din på. Gratulerer, Tambra!

Gratulerer til alle vinnerne og takk til alle som har sendte inn bilder og historier! Vi elsker det.