Theory of Family Relativity™ er oppdatert med 19 millioner nye teorier

Theory of Family Relativity™ er oppdatert med 19 millioner nye teorier

Helt siden MyHeritage introduserte Theory of Family Relativity™ i 2019, har funksjonen hjulpet mange brukere med å forstå hvordan de er relatert til sine DNA-treff, og derfor har gjort gjennombrudd i forskningen sin. Nå har vi kjørt en ny oppdatering av dataene, så flere av dere kan gjøre nye oppdagelser. Har du lyst til å ta en DNA-test? Bestill en her.

The Theory of Family Relativity™ er den ultimate snarveien for slektsforskere. Den analyserer data fra alle slektstrær hos MyHeritage, sammen med alle historiske dokumenter databasen. Deretter beregnes sannsynlige teorier om hvordan du kan være relatert til DNA-treffene dine. Slike beregningene kjøres periodisk. Siden forrige oppdateringen har det kommet til mange nye DNA-tester og slektstre-profiler på MyHeritage. Det betyr en betydelig økning i antall teorier, antall DNA-treff som nå får en teori, antall relasjons-stier, og antall MyHeritage-brukere som vil få minst én Theory of Family Relativity ™ for et eller flere DNA -treff.

Oppdaterte tall

Etter denne oppdateringen kan vi glede dere med at:

Det totale antallet teorier har økt med hele 47.7%, fra 39,845,078 til 58,866,331

  • Antall DNA-treff som har en økt teori hat økt med 48.7%, fra 27,130,989 til 40,335,252
  • Relasjonsbaner har økte med 46 %, fra 312 222 662 til 456 091 094 (noen ganger finner du en teorier gjennom flere baner, og det støtter at det aktuelle forholdet er riktig)
  • Antall MyHeritage-brukere som nå har minst én Theory of Family Relativity™ har økt med 22.2%

Alt dette betyr er at hvis du ikke har hatt glede av Family Relativity™ for dine DNA-treff ennå, vil det sannsynligvis endre seg etter denne nye oppdateringen. Gå over til listen over DNA-treffen dine nå, å se hva du finner!

Å se og analysere Theories of Family Relativity™

Hvis du vil se Theories of Family Relativity™, gå til siden din for DNA-treff. Der vil du finne et sammendrag av teorien på treffkortet til et DNA-treff hvis det har en teori. Nye teorier vil bli merket med et «NYTT» i 30 dager etter oppdateringen.

Du kan filtrere listen din over DNA-treff for å se bare treff med Teorier om familie relativitet™. For å gjøre det, gå til siden din for DNA-treff og klikk på «Filtre» -knappen øverst til høyre. Under «Alle tre-detaljer» helt til venstre velger du «Har teori om familie relativitet™». Du vil nå se en liste over alle dine DNA-treff som har en teori.

For å se hele teorien, klikk på «Vis teori.» Da kommer du til en side som viser i detalj hvordan algoritmen har kommet frem til denne teorien.

Noen ganger kommer MyHeritage frem til en teori på mer enn én måte, du kan da veksle mellom flere relasjonsbaner. Å ha mer enn én vei for en gitt teori styrker påliteligheten.

Bekrefte eller avvise en teori

For noen måneder siden, vi lanserte vi muligheten for å bekrefte eller avvise Theories of Family Relativity™ på siden for «Vis fullstendig teori». Dette er fordi de er avhengige av Smart Matches™ og Record Matches, som kanskje ikke alltid er riktige. Derfor er det viktig å gjennomgå relasjonsbanen for teorien og bekrefte nøyaktigheten.

Hvis teorien ser ut til å være riktig, klikker du på den lilla «Bekreft» -knappen over teori-diagrammet. Hvis det ser ut til å være feil, kan du klikke på «Avvis.» Hvis du har bekreftet eller avvist en teori, kan du se det på DNA-treffets kort i listen din. Du kan alltid angre denne handlingen hvis du gjør en feil.

Hva kan jeg gjøre for å øke sjansene mine for å få teorier?

For å motta Theories of Family Relativity™, må du

  • har tatt en MyHeritage DNA-test, ELLER lastet opp DNA-dataene dine til MyHeritage fra en annen DNA-testleverandør
  • Du må også ha en Premium-, PremiumPlus- eller Komplett-abonnement, ELLER har betalt engangs gebyret for å låse opp avanserte DNA-funksjoner. Det siste alternativet gjelder bare for opplastede DNA-data
  • Du må også ha et slektstre på MyHeritage som inneholder minst «magic 7» (deg selv, foreldrene dine og besteforeldrene dine)

Jo mer detaljert slektstreet ditt er, jo mer sannsynlig er det at du mottar teorier. Det er spesielt nyttig å ha informasjon om så mange av dine oldeforeldre og oldeforeldre som mulig.

Hvis du ikke fikk noen teorier denne gangen, forbered deg på neste oppdatering ved å jobbe med treet ditt! Du kan også oppmuntre fjerne familiemedlemmer du er i kontakt med for å utvide trærne sine, og oppmuntre flere til å ta en DNA-test.

Hvis du er begeistret på denne oppdateringen, hvorfor ikke takke han som er ansvarlig personlig? Bli med på vår Facebook Live-økt med vår superstjerne Direktør for produktutvikling Ran Snir onsdag den 10. november 2021 klokken 08.00 EST!

Har du enda ikke tatt en DNA-test? Bestill en her.