Episode 5 av vår podcast Blast From The Past er ute nå

Episode 5 av vår podcast Blast From The Past er ute nå

Vi er stolte av å presentere den femte episoden av vår podcast serie, Blast From My Past. Episoden heter «The Colombian Link», og i denne episoden skal vi utforske historien til Fernando og Ivan. De to er halvbrødre, ble begge født i Colombia og adoptert av familier i forskjellige europeiske land. Inntil nylig var helt uvitende om hverandres eksistens. Et DNA-testresultat førte dem sammen, men lite visste de da de møttes om at reisen deres for å samle familien på ingen måte var over …  Lytt til “The Colombian Link” nedenfor:

Vi delte først Fernando og Ivans historie i denne MyStory-video, da det fortsatt bare var to:

Like etter at dette opptaket ble gjort, dukket det opp to halvsøsken til, alle fire hadde samme far. De to søstrene, Angela og Sandra kom fra Spania. I dette blogg-innlegget kan du lese hele historien og se gjenforeningsvideoen til alle fire.

Blogginnlegget og videoen er i grunnen bare toppen av et isfjell. I denne podcast-episoden vil vi dykke dypere ned i disse guttas utrolige historie, og lære mer om hvordan flere og flere adopterte født i Colombia bruker DNA for å finne sine biologiske familier.

Enjoy!

Flere fantastiske historier som dette er på vei, så ikke glem å følge oss eller abonnere via den plattformen du foretrekker for podcast, AppleSpotify,