Vær med å spre podkasten Blast From My Paste, og vinn!

Vær med å spre podkasten Blast From My Paste, og vinn!

Vi har nettopp kommet midtveis i første sesong av podkasten vår, Blast From My Past. Det er tilgjengelig å Spotify, Apple, eller der du foretrekker å lytte til podkast.

The Blast From My Past forteller utrolige og sanne historier til mennesker som har fått livet sitt totalt forandret etter å ha gjort oppdagelser om familiehistorien sin på MyHeritage. Det kan være at de har funnet en nær slektning de ikke visste eksisterte, nøkkelen til å låse opp et gammelt familiemysterium, el.

Oppsummering av sesong 1

Her er en kort oppsummering av sesongen så langt:

Episode 1: “The Secret of EreikoussaYvette Corporan måtte få vite sannheten om bestemoren sin. Var der virkelig sant at hele det greske øysamfunnet der bestemoren hennes vokste opp konspirerte for å skjule en jødisk familie, rett foran nesen til nazistiske okkupanter? Følg hennes reise for å få bekrefte denne ekstraordinære historien, og finn ut hva som skjedde med den familien hennes bestemor hjalp til med å redde.

Episode 2: “The Missing PieceTo tvilling babyer ble forlatt på den samme togstasjonen i Daegu i Sør-Korea, med bare et par ukers mellomrom. De to jentene Kim og Christine ble adoptert bort til hver sin side av kloden, og vokste opp uten å vite om hverandre. Så kom DNA-testresultatene som endret alt.

Episode 3: “The Hero Who Fought Both SidesPå et bilde fra 1933, kan du se en smilende jødisk butikkeier utenfor butikken sin. På brystet har han en tysk militærmedalje fra første verdenskrig. På skrå rett ved siden av han står en nazivakt. Hvem var denne mannen? Og hva skjedde med ham under krigen? Hør den forbløffende historien om mot.

Episode 4: “The Real Uncle SamHvem er onkel Sam på den ikoniske rekrutteringsplakaten? Han vil at du skal slutte deg til den amerikanske hæren, og det viser seg at han er basert på en ekte person. Hør hans fascinerende historie.

Episode 5: “The Colombian Link —To colombianske halvbrødre som begge var adopter, de ble gjenforent takket være en DNA-test. De møttes og visste ikke at reisen for å finne deres biologiske familier bare så vidt hadde begynt … Og hvor lang var denne reisen egentlig?

Bli med i vår lille konkurranse!

Denne Podkasten er virkelig noe helt for seg selv. Vi tror og håper at den kan bidra til å på å gjøre tilgjengelig for et bredere publikum. Men vi trenger din hjelp for å få det ut! Hjelp oss å spre ordet om podkasten, både ved å følge eller abonnere på den, og ved å oppmuntre alle du kjenner til å følge eller abonnere på den de også!

For å gjøre dette mer attraktivt, har du muligheten til å vinne et Komplett abonnement hos MyHeritage. Det er vårt ultimate abonnement for slektshistorie. Her er hva du må gjøre for å delta:

  • Følg podkasten vår på den podkastplattformen du pleier å benytte. Hør på en av episodene, og del en lenke til episoden eller podkasten på et eller flere sosiale medier.
  • Send oss en e-post til blastfrommypast@myheritage.com med navnet på episoden du har lytte ti sammen med favorittsitatet ditt fra episoden.

Kos deg, og lykke til!