Black Friday er her!

Black Friday er her!

Årets største salg er her! Vårt Black Friday DNA-salg starter i dag. Dette betyr at det er på tide å fylle opp lageret med MyHeritage DNA-sett, nå til den laveste prisen noensinne. Seriøst, du vil ikke finne en annen DNA-test til disse prisene! I tillegg får du gratis frakt ved bestilling av 2 eller flere DNA-sett.

Bestill MyHeritage DNA nå

MyHeritage DNA er Europas ledende DNA-test og er betrodd av millioner av mennesker over hele verden. Er du nysgjerrig på hvor slekten din kommer fra, eller vil du gi den perfekte julegaven? MyHeritage DNA-tester avslører etnisk opprinnelse blant 2 114 geografiske regioner og kobler deg til slektninger du kanskje ikke visste om. Dette tilbudet avsluttes snart, så skynd deg og bestill MyHeritage DNA-sett nå til en uslåelig lav pris!