Ny: Sortering av Delte DNA-treff

Ny: Sortering av Delte DNA-treff

Vi er glade for å kunngjøre at Delte DNA-treff nå har sorteringsmuligheter. Det er en av flere nye forbedringer på DNA-treff som kommer til MyHeritage i løpet av de kommende ukene.

Delte DNA-treff er et nyttig verktøy for brukere som ønsker å lære hvordan de er relatert til et bestemt DNA-treff. Med den nye sorteringsfunksjonaliteten kan du sortere dine Delte DNA-treff basert på deres nærhet til deg eller DNA-treffet du vurderer, og få ny innsikt.

Sortering av Delte DNA-treff er unikt for MyHeritage, og dette nye tillegget har allerede fått ros fra eksperter i slektsforskningsmiljøet. Diahan Southard fra Your DNA Guide sier: «ENDELIG!! Dette er en av mine etterspurte funksjoner og den vil utgjøre en stor forskjell» og Janna Helshtein fra DNA at Eye Level sier: «Dette er en fantastisk funksjon, jeg ELSKER ELSKER ELSKER det!«

Tidligere viste siden Undersøk DNA-treff en forhåndssortert liste over delte DNA-treff basert på den totale mengden DNA som dere begge deler (eller den personen sitt DNA-sett du administrerer) og det spesifikke treffet du vurderer. Du kan nå sortere listen over delte treff basert på mengden DNA de deler med deg eller mengden DNA de deler med treffet du vurderer, i tillegg til å se Delte DNA-treff basert på den totale mengden delt DNA.

Sortere Delte DNA-treff

For å se den nye sorteringen for Delte DNA-treff, besøk DNA-treff-siden, finn kortet til treffet du vil gjennomgå, og klikk på Undersøk DNA-treff».

Åpne siden Undersøk DNA-treff (klikk for å zoome)

Åpne siden Undersøk DNA-treff (klikk for å zoome)

Bla nedover på siden til delen om Delte DNA-treff. Du vil legge merke til et nytt sorteringsikon øverst til høyre.

Ny “Sorter etter” meny for Delte DNA-treff (klikk for å zoome)

Ny “Sorter etter” meny for Delte DNA-treff (klikk for å zoome)

Som standard blir Delte DNA-treff sortert i synkende rekkefølge, i henhold til summen av DNA de deler med deg og treffet du vurderer for øyeblikket.

Klikk på ikonet for å åpne menyen og velg hvordan du vil sortere listen over Delte DNA-treff.

Sorteringsalternativer for Delte DNA-treff (klikk for å zoome)

Sorteringsalternativer for Delte DNA-treff (klikk for å zoome)

Når du velger «Delte DNA med deg», sorteres de delte treff i synkende rekkefølge basert på hvor mye DNA de deler med settet du jobber med. Hvis du ser på de delte treffene for et DNA-sett som du administrerer for noen andre, vil rullegardinmenyen vise personens navn. Tilsvarende, hvis du velger «Delte DNA med » vil treffene bli sortert i synkende rekkefølge basert på mengden DNA de deler med DNA-treffet du for øyeblikket gjennomgår.

Bruk

Delte DNA-treff er en premiumfunksjon som krever et abonnement på MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Komplett). Hvis du lastet opp rå DNA-data til MyHeritage fra en annen tjeneste, kan du betale et engangsavgift for opplåsning på $29 for å få tilgang til Delte DNA-treff, Estimat på Etnisitet, Genetiske Grupper og andre avanserte verktøy for DNA-resultater som Kromosomleseren, Theory of Family Relativity™ og AutoClusters. Lær mer om våre abonnementsplaner her.

Oppsummering

Ved å gjennomgå listen over Delte DNA-treff på ulike måter, kan du finne ut nærmere hvordan du er knyttet til en DNA-treff ved å sortere Delte DNA-treff basert på de nye tilgjengelige sorteringsalternativene. Vi håper du finner denne informasjonen nyttig og får ny innsikt i din slektsforskning.