MyHeritage DNA hjalp Llinda med å finne sin biologiske familie

Kommentarer

35 års ventetid

Llinda Carrie, 35, fra Upper Marlboro, Maryland, har ventet hele sitt liv på å treffe sin biologiske familie. Hun vokste opp med et baby-bilde med hennes biologiske mors navn skriblet bakpå, men har ikke hatt noen annen informasjon å gå etter. Etter å ha søkt mange år etter sin mor fant Llinda ut at hennes beste sjanse for å finne familie ville være ved hjelp av en MyHeritage DNA-test.

Etter å ha kjøpt MyHeritage DNA-settet og mottatt resultatet få uker senere, ble Llinda virkelig spent da hun fikk DNA match med Rafael Moreno fra Miami, Florida. Basert på informasjonen på baksiden av fotografiet, fant Llinda og Rafael raskt ut at Llinda er Rafaels biologiske niese.

Rafael forklarte til Llinda at hans søster, Llindas biologiske mor, fødte Llinda da hun var 21 og ute av stand til å forsørge henne. Hun mente at det beste hun kunne gjøre var å adoptere bort datteren, slik at hun kunne bli fostret opp i en kjærlig familie.

Llindas biologiske mor døde en naturlig død i 2009, mens Rafaels mor og Llindas bestemor fortsatt er i live. Hun var henrykt over å høre om Llinda og svært ivrig etter å møte henne.

Følelsesladet gjenforening

Rafael inviterte Llinda til Miami for å møte dem, sammen med flere medlemmer av storfamilien, hennes tre tanter og mange kusiner og fettere.

I mai fløy Llinda og hennes adoptiv-mor til Miami for å møte Llindas biologiske familie for første gang.

Se deres følelsesladete gjenforening som fant sted på Fort Lauderdale-Hollywood flyplass.

Takknemlighet

Rafael er svært takknemlig overfor Llindas adoptiv-mor som har oppdratt Llinda i hans søsters sted. Han forklarte at søsteren og familien alltid hadde Llindas beste i tankene.

Rafael forteller at, “Siden Llinda ble adoptert vekk, har vi ofte tenkt på henne, lurt på hva hun gjorde, håpet at hun hadde det godt, og at hun blir tatt hånd om av en hyggelig familie.”

Llinda undrer seg over at hun praktisk talt øyeblikkelig klarte å knytte bånd med sin onkel og bestemor. Selv om hun er lei seg for at hun ikke fikk anledning til å møte sin biologiske mor, trøster hun seg med at hun har fått møtt sin bestemor og storfamilie.

Llinda meets her biological grandmother thanks to MyHeritage DNA
Llindas første møte med sin biologiske bestemor

Linda føler seg takknemlig for omsider å ha funnet familien hun alltid har lett etter. Den har gitt henne en følelse av endelig ro og helhet som hun aldri før har opplevd. Hun planlegger å dra tilbake til Miami med sin sønn for å møte resten av familien.

Se flere av våre brukerhistorier her.

Har du tatt en MyHeritage DNA-test ennå? Fortell oss din historie i kommentar-feltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen