tracy

Tracy Shand finner sin biologiske far etter flere års leting

Kommentarer

Tracy Shand fra Melbourne, Australia ble adoptert bort da hun var tre måneder gammel. Ca. 21 år senere kom hun i kontakt med sin biologiske mor. Hun var lykkelig over å lære mer om den siden av familien, men da hun spurte om sin biologiske far, ville ikke moren gi henne noe navn.

Da hun lastet opp DNA-informasjonen sin til MyHeritage, oppdaget Tracy at hun hadde en match på 14 prosent. En antatt kusine/fetter eller en grandnevø. Tracy kontaktet matchen og spurte om menn i familien som kunne passe farens profil. Dette førte henne til hennes biologiske far, Bill Esman.

Se videoen av Tracys møte med Bill her:

Bill var ikke klar over at han hadde et barn. Men helt siden et tidligere forhold tok plutselig slutt, hadde han undret seg.

“Tanken om at jeg kunne ha en datter har slått meg noen få ganger. Jeg har lurt på hvordan det ville vært,” sier han. “Men jeg tenkte aldri alvorlig på det. Og det hadde vel noe å gjøre med det at hennes mor aldri forsøkte å kontakte hverken meg eller min familie.”

Da niesen fortalte ham at Tracy hadde kontaktet henne og spurt om menn i familien som kunne tenkes å være hennes far, visste han med en gang at hun måtte være hans. “Jeg var ikke i tvil”, sier han.

Han skrev en email til henne som begynte med ordene, “Hei, fra din far.” Få dager senere møttes de.

Tracy med sin biologiske far, Beau Galley
Tracy med sin biologiske far, Bill Esman

I november i fjor tok Tracy med seg familien for å møte Bill.

“Jeg skulle gjerne ha likt å ha visst mer om henne da hun vokste opp”, sier Bill. “Hun har fantastiske barn.”

“Mine barn har nå fått en bestefar”, sier Tracy. “Jeg er så takknemlig for MyHeritage DNA. Jeg ser frem til en flott fremtid med min nyvundne familie.”

“Jeg vil oppmuntre alle som ønsker å finne sine biologiske foreldre til å gjøre det som skal til for å gjøre det. Og aldri gi opp.” legger Bill til. “Det kan endre ditt liv.”

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen