Vi har oppdatert Theory of Family Relativity™

Vi har oppdatert Theory of Family Relativity™

Vi har gleden av å informere dere om at vi i denne uken har fornyet dataen for Theory of Family Relativity™. Dette for å tilby dere nye og oppdaterte teorier som forklarer hvordan du og dine DNA Matcher kan være beslektet. Denne svært etterspurte oppdateringen kan gi deg forklaringer på relasjoner som du kanskje har undret deg over, med ny innsikt om forfedre og familie-forhold.

Theory of Family Relativity™ er en MyHeritage-oppfinnelse som vi lanserte i februar i år, og som har vist seg å være revolusjonerende innen genetisk slektsforskning. Dette er en av topp-funksjonene vi har lansert i løpet av de siste årene, og den har blitt svært godt mottatt av brukere verden rundt.

Funksjonen skanner milliarder av profiler på slektstrær og historiske dokumenter og etablerer detaljerte teorier om hvordan DNA Matcher på MyHeritage kan være relaterte. Siden lanseringen i februar har vår DNA-database vokst med stormskritt. Vi har nå 45 millioner slektstrær, eksisterende trær har vokst og flere historiske dokumenter har blitt lagt til i MyHeritage SuperSearch™.

Statistikker

Her er noen sentrale fakta og tall om oppdateringen:

Antall teorier har blitt mer enn fordoblet (fra 6 384 888 til 14 260 864)

Antall DNA Matcher med forklarende teorier har blitt mer enn fordoblet (fra 4 474 617 til 9 964 321)

Innenfor enhver teori, er det ofte flere forskjellige veier som viser forskjellige måter vi kommer frem til den samme teorien og tilbyr supplerende bevis som støtter opp om teorien. Antallet fremgangsmåter funnet har blitt mer enn fordoblet (fra 51 887 021 til 115 106 944)

Antall MyHeritage DNA-sett som har minst en teori har vokst med 53,5 prosent

Antall MyHeritage-brukere som har minst en teori har vokst med 46,7 prosent

Fornyelse

Enhver bruker som har tatt en MyHeritage DNA-test eller som har lastet opp sine DNA-resultater til MyHeritage kan nå motta nye teorier. Dette inkluderer brukere som tidligere har mottatt teorier, brukere som ikke mottok teorier da funksjonen ble lansert, og brukere som har tatt en MyHeritage DNA-test eller har lastet opp data fra et annet selskap og har mottatt resultater siden lanseringen.

Hvis vi har funnet teorier for deg, vil du se et banner om Theory of Family Relativity™ øverst på siden med dine DNA Matcher. Klikk “Se teori” for å se alle teoriene vi har funnet, gamle og nye.

Theory of Family Relativity™-banner øverst på siden med DNA Matcher. Du vil enkelt kunne skille mellom teorier som ble funnet tidligere og slike som vi har funnet nylig takket være “NY”-merket som vil vises ved siden av de nye teoriene som er blitt lagt til.

“NY”-merke som blir vist for en DNA Match.Theory of Family Relativity™ er en bonus-funksjon for dem som har betalt abonnement hos MyHeritage (Premium, PremiumPluss eller Komplett). Brukere som laster opp sin rå DNA-data fra en annen tjeneste til MyHeritage, og som ikke ønsker å betale for et abonnement, kan betale en engangssum på 29 dollar pr. sett for å låse opp alle avanserte DNA-funksjoner som MyHeritage tilbyr, inkludert Theory of Family Relativity™. Skaff deg opplysninger om våre abonnements-planer. Brukere uten betalt abonnement kan se alle de teoriene vi har funnet for dem, men når de klikker på en teori, vil deler av informasjonen være skjult.

Nytt varslingssystem

Vi har laget et nytt varslingssystem for å oppdatere våre brukere om nye teorier etterhvert som de oppdages, en teori om gangen. Denne e-mailen vil bli sent med jevne mellomrom.

Konklusjon

Theory of Family Relativity™ kan bryte gjennom hittil umulige hindre for brukere som strever med sine DNA Matcher, og som sliter med å finne ut av de nøyaktige relasjonene. Samt å løse mysteriet rundt et bestemt treff og hvordan det passer inn i deres slektstre.

Vi håper dere vil få glede og nytte av denne oppdateringen, som har mer en fordoblet antallet teorier, samt vårt nye varslingssystem. Vi nærmer oss til å få et automatisert system på plass, som vil oppdatere teoriene med jevne mellomrom. Vi vil informere om dette så snart det er på plass.

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

 • June Samuelsen

  august 6, 2019

  Problemet mitt er at e kan ikke se at e har samisk eller kvensk i meg på den små testen e har tatt, men e har fått vite av mange at e har de 🙁

  • Yael

   august 11, 2019

   June, det stemmer nok at det ikke er alle etniske grupper vi støtter. Samisk etnisitet er blant dem. Her kan du ta en titt på de etnisitetene MyHeritage sammenligner ditt DNA med: Med vennlig hilsen, Yael Beck Nada, norsk country manager ved MyHeritage

 • JFK

  august 7, 2019

  Re Theory of Family Relativity: Finally someone got this right.