Da jeg var 14 år fikk vite at min biologiske far ikke var han som oppdro meg

Da jeg var 14 år fikk vite at min biologiske far ikke var han som oppdro meg

Ingrid Goeury, en MyHeritage-bruker fra Frankrike, Har visst siden hun var tenåring at mannen hun vokste opp med ikke var hennes biologiske far. Etter 30 år med spørsmål ga MyHeritage DNA-testen endelig svar. Her er hennes historie.

Historien min begynner i august 2018. Jeg tok en MyHeritage DNA-test fordi jeg hadde visst siden jeg var 14 år at faren, hvis navn jeg bar ikke var min biologiske far. På den tiden var det litt av et sjokk for meg – en stor familiehemmelighet som hadde kommet til frem i lyset.

Leter etter biologiske far

Ingrid

Da jeg mottok DNA-resultatene mine en måned senere, var det ingen nære treff – bare noen veldig fjerne slektninger som var spredt over hele verden. Så jeg la den til side og tenkte ikke noe mer på det.

Overraskelsen

Men i september 2020 fikk jeg en melding fra en som het Fanny Bourdarias. Fanny hadde tatt DNA-testen for å hjelpe sin halvbror, som heller aldri kjente sin biologiske far (moren hans døde og tok med seg hemmeligheten i graven). Hun hadde aldri forestilt seg at det ville være hun som kom til å få et uventet traff. Hun fikk en kjempe overraskelse!

Jeg var i utlandet på ferie da Fanny kontaktet meg. Hun sendte meg et skjermbilde av nettstedet sitt på MyHeritage. Det kunne jeg se at vi delte 25.3% DNA, og at vårt estimerte forhold var at vi var halvsøster. Først var jeg skeptisk, men hun fortalte meg ting som ingen kunne ha visst om faren sin. Vår far. Jeg var i totalt sjokk, min biologiske far.

En familiehemmelighet, endelig avslørt

Jeg ble født i Nancy, Frankrike, og det samme var Fanny, bare 5 år senere. Vi levde bare noen få kilometer fra hverandre i årevis uten å vite det.

Vår far var soldat, og han tjente flere forskjellige steder, før han avsluttet tjenesten sin på Korsika.

Jentenes biologiske far

Ingrids og Fannys far (fargelagt med MyHeritage In Color™)

Han døde dessverre av kreft i 2004. Jeg vil aldri få gleden av å kjenne ham.

Fanny bor fortsatt på Korsika. På grunn av COVID-19 har vi ikke kunnet møtes enda dessverre, men vi har planer om det.

I 30 år har jeg lurt på hvem jeg var fordi jeg ikke lignet noen i familien min. Fanny og MyHeritage har hjulpet meg med å tette et hull i livet mitt.

Ingrids søster

Fanny

Nå vet jeg at jeg ligner min far, ikke bare av utseende, men også på andre måter.

Fanny og jeg skriver til hverandre hver dag og sender hverandre bilder.

Hun har sent meg bilder av vår felles far og hennes tre søsken. På min side har jeg to halvsøstrer og en halvbror.

min biologiske far

Ingrids og Fannys far (fargelagt med MyHeritage In Color™)

Jeg hadde også en yngre bror, Olivier, som er født to år etter meg. Han gikk dessverre bort pga hjernehinnebetennelse i en alder av 20 år. Han har ligget gravlagt i Messein, som er en landsby som ligger 5 kilometer fra der jeg bor. Han har ligget der i alle disse årene uten at jeg har visst det.

Jeg klarte å ta saken opp med moren min takket være Fanny som tok det første skrittet. Min mor fikk henne til å føle seg veldig velkommen, og de har holdt kontakten siden.

Dette er vår historie i korte trekk. Jeg har ikke nok ord for å få takket MyHeritage.

Leter du etter ukjent slekt og ønsker å ta en DNA test, kan du bestille her.