Fernandos reise: Snøballeffekten av en MyHeritage DNA-test

Fernandos reise: Snøballeffekten av en MyHeritage DNA-test

I mars 2022 fortalte vi historien om Fernando Hermansson Carabali og Ivan Andreas, to brødre som fant hverandre takket være en MyHeritage DNA-test, og den påfølgende oppdagelsen av enda et søskenpar som bor i Spania.

Det ville vært en utrolig nok historie hvis den hadde stoppet der.

Men det gjorde det ikke.

Den ene DNA-testen Fernando tok, utløste en rekke livsendrende oppdagelser, ikke bare for Fernando, men også for menneskene i hans nærmeste krets.

Fernandos suksess med DNA-testen inspirerte hans ekskone til å prøve den også – og hun fant en søster.

Deretter tok Fernandos adoptivfar, som selv var adoptert, en test og fant sin biologiske far.

Til slutt klarte Fernando å finne moren sin, og han reiste til Cali i Colombia for å møte henne for første gang.

Vi produserte en kort dokumentarfilm som fulgte ham på reisen hans og fortalte hvordan hver oppdagelse banet vei for nye oppdagelser. Du kan se den nedenfor:

Fernandos historie er et levende bevis på hvordan magien i DNA-oppdagelser kan gå langt utenfor ens egen historie og påvirke menneskene rundt deg. Livene til mennesker over flere kontinenter er blitt beriket, familiekretser har blitt utvidet, og gamle sår begynner å leges – alt takket være en enkel MyHeritage DNA-test.

Du kan også høre mer om Fernandos historie på podcasten vår, Blast From My Past, episode 5 : The Colombian Link.

Har du gjort en fantastisk oppdagelse gjennom MyHeritage? Vi vil gjerne høre om det! Send det til oss via dette skjemaet eller send oss ​​en e-post på stories@myheritage.com.