MyHeritage kjøper MesAieux.com

MyHeritage kjøper MesAieux.com

Vi er glade for å kunngjøre at MyHeritage har kjøpt opp MesAieux.com, en populær slektstjeneste som spesialiserer seg på fransk-kanadisk genealogi.

Dette er en spennende tid for fransktalende slektsforskere og ikke minst en viktig milepæl for kanadisk genealogi. Dette er det 13. oppkjøpet av MyHeritage. I august 2021 kjøpte MyHeritage Filae, den ledende slektstjenesten i Frankrike. I tillegg til MesAieux.com styrker disse oppkjøpene MyHeritage sin ledende posisjon innen global genealogi og sikrer selskapets fremtredende rolle i den fransktalende verden.

Om MesAieux.com

MesAieux.com (også kjent som YourFolks.com på engelsk) er en Quebec-basert familiebedrift grunnlagt i 2004 av slektsforsker Jean Trudel, som har vokst til å bli Quebecs mest populære slektstjeneste med over en million brukere. Nettstedet tilbyr en online slektstre-bygger med automatiserte funksjoner for å legge til forfedre, ved hjelp av en egenutviklet algoritme for fransk fonetikk som er utviklet av selskapet. MesAieux.com har omtrent 15 millioner historiske opptegnelser fra Canada, hovedsakelig fra Quebec, samt flere eksklusive samlinger. Databasen dekker Quebec samt andre steder hvor fransk-kanadiere har migrert og inkluderer kanadiske dokumenter med fødsler, ekteskap og dødsfall, samt nekrologer og folketellinger.

Fra venstre til høyre: Tal Erlichman, Gilad Japhet, Jean Trudel, Ido Eytan, Thierry Trudel

Fra venstre til høyre: Tal Erlichman, Gilad Japhet, Jean Trudel, Ido Eytan, Thierry Trudel

Begge selskapene deler målet om å gjøre slektsforskning enklere og mer tilgjengelig ved å tilby produkter av høy kvalitet, samt verdifulle historiske dokumenter. Sammen er MyHeritage og MesAieux.com forpliktet til å hjelpe alle med å oppdage og bevare familiehistorien sin til nytte for fremtidige generasjoner.

Et velkomment tilskudd i MyHeritage-familien

Som et MyHeritage-selskap vil MesAieux.com snart dra nytte av MyHeritage sine ressurser og teknologiske ekspertise, som vil lette publiseringen av nye historiske samlinger og gi større verdi til MesAieux.com-brukere, som vil bli introdusert til det brede spekteret av MyHeritage-tjenester. MesAieux.com-brukere vil få glede av nye historiske samlinger, en forbedret brukeropplevelse og eksklusive tilbud på MyHeritage-produkter.

Personvernsgaranti

MyHeritage har et sterkt personvernsrammeverk som inkluderer en streng forpliktelse til brukernes databeskyttelse, noe som gjør det unikt blant de store slektstjenestene. Deres personvernpolicy sier klart at MyHeritage aldri vil selge eller lisensiere personopplysninger og genetiske data til noen tredjepart.

Et viktig skritt for kanadisk og Quebec genealogi

“Vi er glade for å ønske MesAieux.com velkommen til MyHeritage-familien,” sier Gilad Japhet, grunnlegger og administrerende direktør i MyHeritage. “Kanadiske slektsforskere vil ha mye å tjene på kombinasjonen av de to selskapene. Vi er imponert over MesAieux.com sine prestasjoner og oppkjøpet forsterker vårt engasjement for å utvide ressursene for fransktalende slektsforskere.”

“MyHeritage sine teknologier er enestående og selskapet fortsetter å gjøre seg bemerket som en global leder innen familiehistorie, sier Jean Trudel, grunnlegger og administrerende direktør for MesAieux.com. “Deres innovative ånd, ekspertise og globale tilstedeværelse vil styrke varemerket vårt og gi enda større verdi til slektsforskere i Canada og internasjonalt.”

Takket være dette oppkjøpet kan MyHeritage-brukere forvente forbedringer på MyHeritage i løpet av de kommende månedene. Alle kanadiske historiske opptegnelser fra MesAieux.com vil snart bli publisert på MyHeritage, noe som vil gjøre det mulig for MyHeritage-brukere å motta Record Matches på disse unike samlingene.

MyHeritage-teamet møter Jean Trudel og Thierry Trudel fra MesAieux i Quebec.