Sang født radio

Hvilken sang ble spilt dengang du ble født?

Kommentarer

Vet du hvilken sang som var populær da du ble født? Og kan du nevne sanger du lyttet til på forskjellige stadier i ditt liv?

Musikk fra viktige begivenheter

Musikk har alltid vært en integrert del av vårt daligliv. Da musikk først ble spilt på radio i begynnelsen av 1920-tallet, nådde populære sanger og musikere ut til et langt bredere publikum enn tidligere.

Radioen som samlingspunkt for familien
Radioen som samlingspunkt for familien

Musikken kan fremkalle sterke følelser hos lytteren. Sanger du forbinder med viktige begivenheter i ditt liv blir gjerne enda mer magiske. Det skal for eksempel noe til å glemme sangene som ble spilt på den første festen du deltok i, den første konserten du gikk på, eller første gang du danset med din kjære. Når jeg hører en velkjent sang på radioen, tar den meg ofte tilbake til stedet hvor jeg befant meg da jeg hørte melodien første gang og tonene gjenskaper personlige minner.

Musikk fra dagen du ble født

Hjemmesiden Playback.fm forteller deg hvilken sang som var nummer én på hitlistene den dagen du ble født. Tast inn din fødselsdato og se hvilken sang som var mest populær da du kom til verden. Kanskje lyttet dine foreldre til nettopp denne sangen i bilen på vei til sykehuset for å ønske deg velkommen?

Spør dine foreldre om de husker sangen på din fødselsdag og hvilke minner den vekker for dem. Dette kan kanskje til og med bli en god historie som du kan legge til på ditt MyHeritage slektstre. Hvis du vil ta det ett skritt lenger, kan du gjøre et opptak av dine foreldre når de synger sangen via vår mobil-app og legge til dette lydopptaket på ditt slektstre. På den måten kan du berike ditt slektstre ytterligere – og opptaket av dine syngende foreldre vil kunne glede kommende generasjoner.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen