#HolidayHeritage-utfordring – tredje uke

#HolidayHeritage-utfordring – tredje uke

Det er tredje uke i vår #HolidayHeritage-utfordring og nå rumler det i magene våre. Ukens utfordring dreier seg nemlig om mat!

Besøk hjemmesiden til vår #HolidayHeritage-utfordring for å lese alle detaljene om ukens utfordring og premier, samt bidrag fra forrige uke.

Matoppskrifter videreføres ofte fra generasjon til generasjon. De fungerer som en forbindelse til spesielle personer og begivenheter i vår familiehistorie.

Send oss din families favorittoppskrifter for julen eller et bilde av din favorittrett i julen og historien bak den. Har denne retten blitt ført videre fra en tidligere slektning, eller ble den servert for første gang i fjor? Er det en rett som er unik for din familie eller er det en tradisjonell matrett? Hvorfor er du så glad i akkurat denne oppskriften og hva er historien bak den?

Post svaret ditt på Facebook, Twitter eller Instagram og bruk hashtagen #holidayheritage. Del så posten med venner og familie for å få flest mulig likes. Den posten som har fått flest likes på slutten av uken vinner et MyHeritage DNA Helse+Aner-sett og et MyHeritage-abonnement.

Besøk hjemmesiden til vår #HolidayHeritage-utfordring for å lese mer.

Forrige ukes vinner

Forrige uke spurte vi følgende: Hvis du hadde kunnet reise tilbake i tid – hvilken tidligere slektning ville du i så fall hatt lyst til å feire julen med? Og hvorfor?

Og vinneren er… Lucas Almeida Bongiovanni fra Brazil!

https://www.instagram.com/p/B5oix2eBC7Y/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Se alle bidragene på hjemmesiden til vår #HolidayHeritage-utfordring.

Gratulerer til alle deltagerne i vår #HolidayHeritage-utfordring så langt! Vi oppmuntrer deg til å fortsette å delta og dele postene dine. Kanskje vinner nettopp DU hovedpremien som består av 10 MyHeritage DNA Helse+Aner-sett og 10 MyHeritage-abonnement!

Lykke til!