Nytt system for opplasting av bilder

Nytt system for opplasting av bilder

Vi er glade over og kunne annonsere at vi har gjort det raskere og enklere for deg å legge til bilder og video på MyHeritages familiesider! Enten du ønsker å legge til noen få bilder eller flere hundre samtidig, kan du dra og slippe bilder fra hvor som helst på datamaskinen din og tilføre mer farge til familietreet ditt.

Du vil treffe på de følgende forbedringene på familiesiden din:

Opplasting av bilder og video til albumer:

 

Når du er på familiesiden din kan du når som helst bruke menyen i verktøylinjen for å legge til bilder og video til albumene dine. Beveg musepekeren over Foto-fanen og velg «Legg til bilder & video».

Legg til bilder og video fra Foto-fanen (Klikk for større bilde).

Et mørkt filter vil dukke opp over siden. Du kan dra & slippe bilder og videoer (samt dokumenter og lydfiler) til det mørke filteret, hvor det står «Dra bilder & videoer her». Alternativt kan du også klikke på den blå knappen «Velg filer» og velge filer fra datamaskinen din.

Opplasting av bilder og videoer til albumer (Klikk for større bilde). Klikk på «Ferdig»-knappen når du er ferdig med å laste opp bilder (Klikk for større bilde).

Det nye systemet for opplasting er svært rask. Du kan laste opp et stort antall filer og de vil bli lastet opp samtidig og nesten uten venting.

Du kan også importere bilder og video fra populære sosiale nettverk (Facebook, Google+/Picasa og Flickr). For å gjøre dette, bruk ikonene deres nede i høyre hjørne på opplastingssiden.

En fremgangsmåler vil dukke opp mens hvert bilde lastes opp. Alle opplastinger vil skje parallelt, så   denne prosessen vil skje svært raskt! Klikk «Ferdig» når du er ferdig og lagre alle de opplastede bildene, og gå tilbake til den familiesiden du var på tidligere. Du kan også klikke på «Avbryt» for å kansellere opplastingen.

Som standard vil alle nye bilder bli lagt til albumet kalt «Familietrebilder» som finnes på alle familiesider. Hvis du vil endre hvilket album filene skal lagres i, kan du velge et annet album på toppen av siden, eller lage et nytt album når du klikker på +-knappen.

Last opp bilder eller video til en profil på familietreet:

Når du arbeider med familietreet ditt på MyHeritage kan du enkelt legge til bilder til hvem som helst på treet.

Du klikker på personen og familietrekortet åpnes. Klikk på den store +-knappen for å legge til bilder og video.

Legg til bilder til et familietrekort (Klikk for større bilde).

En ny side for opplasting av filer vil åpnes. Filene kan dras og slippes eller velges fra din datamaskin.

Opplasting av bilder og video for individuelle personer (Klikk for større bilde).

Når du laster opp bilder eller videoer direkte til familietreprofilen vil de automatisk bli knyttet til den personen. Hvis personen tidligere ikke hadde noe profilbilde, vil det bildet som lastes opp først bli profilbildet for den personen (dette kan endres ved å gå inn på denne personens profil).

Bilder og videoer kan nå enkelt legges til hvilket som helst album, uten at du trenger å gå vekk fra siden du er på. Bilder og video kan også lastes opp til familietreprofiler og automatisk bli knyttet til den relevante personen.

Det nye systemet for opplasting er veldig raskt. Benytt deg av det til å laste opp alle dine historiske bilder. Med sine nyskapende verktøy for behandling av bilder er MyHeritage et selvklarte stedet for deling av familieminner.

Lykke til!

Emneord:

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

 • Bjørn Eide

  september 2, 2014

  Dette var gode og spennende nyheter!
  Jeg gleder meg til å prøve og komme i gang.

 • Ann-Mari Lie

  oktober 31, 2014

  Når kommer denne versjonen? I dag 31.10.2014 ser ikke min web-side slik ut.