Ny: AI Record Finder™ Chat-historikk

Ny: AI Record Finder™ Chat-historikk

Forrige måned lanserte vi AI Record Finder™, verdens første søkemotor for historiske dokumenter basert på AI-chat. AI Record Finder™ revolusjonerer søket etter historiske dokumenter på samme måte som ChatGPT revolusjonerte søket på internett. Mange brukere har etterspurt muligheten til å lagre chattehistorikken sin for fremtidig bruk. Dere spurte, og vi lyttet: Vi er glade for å kunngjøre at vi har lagt til et nytt panel for chattehistorikken som gjør det enkelt å navigere mellom chattene dine!

Hvis du ikke har prøvd AI Record Finder™ ennå, er det ingen tid å miste! Prøv AI Record Finder™ nå

Chattehistorikken på nært hold

Chattehistorikken panel har flere funksjoner som vi beskriver nedenfor. For det første kan du gjenoppta tidligere chatter, noe som betyr at du kan fokusere på bestemte personer, utføre andre handlinger på slektssiden og fortsette chatten der du slapp. Neste gang du besøker AI Record Finder™, vises chattehistorikken-panelet automatisk på venstre side av siden.

AI Record Finder™ Chat-historikk

AI Record Finder™ Chat-historikk (click to zoom)

Klikk på navnet på en hvilken som helst samtale i panelet for å gjenoppta samtalen eller se gjennom dokumentene som AI Record Finder™ har funnet. AI Record Finder™ navngir automatisk hver nye chat basert på personen du søkte etter i den første meldingen i samtalen. I tillegg har vi navngitt tidligere samtaler med tilbakevirkende kraft basert på den første meldingen du sendte for hver samtale.

Som en del av denne oppdateringen har vi også gjort det enklere å starte en ny chat. Vi har lagt til en «Ny chat»-knapp øverst i panelet for chathistorikk, slik at du når som helst kan starte en ny chat med ett klikk. Du kan organisere forskningen din etter person og opprette en egen chat for hver ane eller slektning du forsker på.

Starte en ny chat fra Chatthistorikkens panel

Starte en ny chat fra Chatthistorikkens panel (click to zoom)

Hvis du vil slette en chat, holder du musepekeren over navnet på chatten i chattehistorikkens panel. Et papirkurv-ikon vises. Klikk på ikonet; dette åpner et popup-vindu der du blir bedt om å bekrefte at du vil slette chatten. Når chatten er slettet, kan den ikke gjenopprettes.

Slette en chat fra AI Record Finder™

Slette en chat fra AI Record Finder™

Disse forbedringene er utformet for å gjøre det enklere å navigere og administrere chattene dine med AI Record Finder™, slik at du kan få mest mulig ut av denne funksjonen samtidig som du fortsetter å holde orden på forskningen din. Vi håper du finner dem nyttige når du fortsetter å gjøre nye oppdagelser i slektshistorien din. God fornøyelse!