Familebilde skatter: Tips for å ta flotte bilder

Familebilde skatter: Tips for å ta flotte bilder

Å se på gamle familiefoto bringer fram nostalgiske minner. Om det er et bryllup, en piknik i parken eller «tulle omkring» i hjemmet, er det viktig å bevare disse familie øyeblikkene.

Vi har fantastiske gamle bilder fra våre forfedre, men det er også viktig å dokumentere våre liv og verne om dagens familiesammenkomster og arrangementer.

Imidlertid kan det være vanskelig å oppmuntre barna og hele familien til å sitte sammen for a ta et portrett. Det er derfor vi tilbyr tips for å lagre og dele din familie historie.

Familebilde

Her er noen tips for å ta gode familiebilder:

1.Velg et tidspunkt som passer alle.
Det er ikke alltid lett å samle familien samtidig. Forhåndsplanlegging er viktig for å forsikre seg om at alle kan delta.

2. Lokasjon, Lokasjon!
Hold lokalitetene enkle og tilgjengelige. Sørg for at det er nok plass til at alle blir med på bildet. Vær spesielt oppmerksom på at bakgrunnen ikke forstyrrer fokusen på familien.

3. Sett på lys
Før bildet blir tatt, sjekk at lyset ikke er for svakt eller for skarpt. Er du utendørs? Unngå å knipse bildet mot solen.

4. Ikke vær engstelig for høydeforskjeller
Det synes opplagt, men dersom du tar et større gruppebilde, sørg for at de største familiemedlemmene er bakerst og de mindre er i fronten.

5. Bekledning?
Samordne men ikke lik bekledning. Unngå mønstre som distraherer ansiktet. Kle på uformelt og avslappende. Ta et naturlig bilde av familien din.

Bildekreditering: fotozup.com

6. 1,2,3,»Cheeeeeese»!

Bilder med folk som lukker øynene eller ser bort fra kamera? Ved å telle ned kan du hjelpe til at folk poserer og fokuserer for best gruppebilde.

7. Laste opp og dele
Ikke risiker å miste disse bildene og plasser dem tilgjengelig! Med MyHeritage slektstre, last opp og del med dine slektninger – og sett «merkelapp» på hver enkelt i bildet.

Bilde merking (Klikk for å

8. Identifiser slektninger

Vær sikker på at du noterer navnene på alle i bildet, i tillegg til dato og lokasjon. Dersom det var en spesiell begivenhet, inkluder også denne informasjonen. Om du er usikker, spør andre familiemedlemmer som kanskje vet. Med ett nettbasert slektstre kan du lagre disse merknader til bildene for å dokumentere familieminner.

9. Årlige bilder
Hvorfor ikke lage en tradisjon ved å ta et årlig familiebilde? Ikke noe er så morsomt som å se tilbake på hvordan alle har vokset gjennom årene.

10. Slapp av, vær «litt sprø» og vær naturlig.
Vær «vill» og kreativ! Ta et originalt og «sprøtt» bilde i tillegg til det klassiske familiebildet.