Se bildene fra Slektsforskerdagen!

Kommentarer2

Den årlige Slektsforskerdagen gikk av stabelen over hele landet på lørdag, og det meldes om godt oppmøte på arrangementene fra nord til sør.

På Slektsforskerdagen ved Riksarkivet i Oslo lagde DIS Oslo/Akershus en flott ramme for arrangementet, med inspirerende foredrag og mange flotte utstillere. De hadde også dagens flotteste T-skjorter med følgende påskrift:

Slektsforskning er moro: Du løser et problem, og får to nye

Omkring 500 personer tok turen innom arrangementet i løpet av dagen.  Og vi er veldig glade for at veldig mange også tok seg tid til å besøke meg og min kollega Sara på MyHeritage-standen i andre etasje 🙂

For oss er Slektsforskerdagen  en unik mulighet for oss  å kunne treffe og snakke med dere brukere ansikt til ansikt.  Jeg vil rette en personlig takk til alle dere for som kom for å slå av en prat med meg og Sara i løpet av dagen. Vi setter stor pris på alle de mange innspillene, kommentarene, ideene, tilbakemeldingene og spørsmålene – og for ikke å glemme alle de hyggelige samtalene!

Det var mange som ville slå av en prat med oss på MyHeritage i løpet av dagen. Her er Sara i sitt rette element

Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er faktisk slike møter som gjør at vi kan gjøre MyHeritage.no og Family Tree Builder enda bedre å bruke– så tusen takk, alle sammen!

Her ser du noen av våre høydepunkter fra dagen! Klikk på bildene for å se dem i full størrelse.


Et av høydepunktene for oss på MyHeritage var trekning av vårt lotteri. Alle som var innom standen vår i løpet av dagen fikk muligheten  – helt gratis – til å bli med i konkurransen om å vinne et nettbrett. Og selv om det var mange som krysset fingrene for at det var deres lodd som skulle vinne, var nok de fleste enige om at premien endte i rette hender da eieren av vinnerloddet viste seg å være Thale, som var på Slektsforskerdagen med pappaen sin.

Vi håper selvsagt at de vil bruke nettbrettet til slektforskning med MyHeritage-appen 🙂

Vi arrrangerte lotteri, og det var ekstra hyggelig å kunne gi premien til Thale, som var på slektsforskerdagen med pappaen sin.
Vi arrrangerte lotteri på MyHeritage-standen, og det var ekstra hyggelig å kunne gi premien, et nettbrett fra Lenovo, til Thale. Hun var en av dagens yngste deltakere, og var på Slektsforskerdagen med pappaen sin.

Både jeg og Sara storkoste oss på Slektsforskerdagen i Oslo. Og jeg håper at også du hadde en fin Slektforskningsdag, uansett om du var i Oslo eller et annet sted i landet. Vi gleder oss allerede til neste år. Men likevel, husk at hver dag man driver slektsforskning er en Slektforskningsdag 🙂

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen

 • Nils Mathisen


  november 29, 2015

  Interessant. Jeg visste ikke (hadde ikke fulgt med!) om Slektsforskerdagen i august.
  Belset, 29. nov. -15
  Nils Mathisen, MyHeritage-Medlem

  • Trine


   desember 1, 2015

   så hyggelig at vi kunne bidra med et lite innblikk i dagen likevel da!
   -jeg håper vi sees på Slektsforskerdagen neste år i stedet!
   Med vennlig hilsen Trine