RootsTech 2022, Here We Come!

RootsTech 2022, Here We Come!

RootsTech – årets største arrangement for slektsforskere, er rett rundt hjørnet, og her på MyHeritage er forberedelsene godt i gang!

I fjor ble RootsTech gjennomført virtuelt for første gang, pandemien og restriksjoner sørget for det. Det var en stor suksess, med over én million deltakere fra hele verden. Å flytte konferansen til nett åpnet for noen nye spennende muligheter, og arrangementet var for tilgjengelig alle som ønsket å delta.

Det blir samme format på årets arrangement som det var i fjor. 100 % virtuell og 100 % gratis. Konferansen finner sted fra 3.–5. mars 2022 og vil inneholde foredrag og arrangementer som er både forhåndsinnstilte og direktesendte. Du vil også kunne få høre kjente  gjester fortelle sine egne rørende historier. Alle forelesningene vil være tilgjengelige på nettet, i et helt år etter arrangementet.

MyHeritage er stolt over å være en av sponsorene til RootsTech. På vår virtuelle stand vil vi tilby mer enn 30 forelesninger og live-økter på flere språk. Det vi bli 16 veilednings-videoer, 5 My Story-videoer, det vil si rørende historier fra noen av brukerne våre. Du vil også finne gratis, nedlastbart materiale. Våre support medarbeidere vil være tilgjengelig for chat, og du vil kunne kjøpe DNA-test og komplett abonnement til rabatterte priser.

Du må ikke gå glipp av vår 30-minutters hovedtale på første deg. Det kommer vi til å annonsere noen spennende nyheter om hva på MyHeritage har jobbet med den siste tiden. Våre produktsjefer, som er ansvarlig for produktutvikling, vil også være der for å  fortelle hva de jobber med. Dette må du ikke gå glipp av.

Hvis du ikke allerede har gjort det – registrer deg nå, det er gratis!

Vi gleder oss!