MyHeritage online-arrangementer for januar

MyHeritage online-arrangementer for januar

Vi avslutter nok et fantastisk år med mange gratis online-arrangementer på MyHeritage. Og vi gjør oss klare til å lansere nye!

i 2022 vil vi introdusere nye foredragsholdere fra hele verden, og det vil være økter du ikke vil gå glipp av. Det vil bli Q&A med Daniel Horowitz, en oversikt over alle de spennende nye samlingene på MyHeritage. Vi gleder oss også til å dele økter som forteller om utrolige pro bono-prosjekter som Photo Angel og Eftychia-prosjektet, mm.

Vi kan ikke vente!

Dette online-arrangementer som kommer i januar:

Facebook Live

Det er ikke nødvendig å registrere seg for å følge oss live på Facebook, du trenger bare å gå til vår offisielle Facebook side når økten starter, og du finner den øverst i feeden.

Vi anbefaler deg å følge Facebook-siden vår for å få et varsel når vi sender direkte. Hvis du følger økten direkte kan du stille spørsmål i kommentarfeltet, og noen av dem vil bli besvart på slutten av seansen.

Kan du ikke følge økten når den vises direkte på MyHeritage Facebook sin side, kan du når som helst gå inn og se den i ettertid. Alle Facebook live øktene ligger i video-delen.

Onsdag, 29. desember kl 19.00

Tema: Who’s in That Photo? Solving Mysteries with the Photo Angel

Gjest: Kate Kelley

Beskrivelse: Kate Kelley har en spennende hobby. Hun kjøper opp gamle fotografier og sporer opp familiene som opprinnelig har eid bildene. Hun blir kalt «Foto-engelen», og har gjenforent mer enn 100 bilder med sine opprinnelige eiere. Hør historien hennes, og lær hvordan hun analyserer bilder for å finne ut hvem som er avfotografert.

Onsdag 5. januar kl 14.00

Tema: Wills and How They Can Help Sort Out Family Relationships

Gjest: Glynn Burrows

Beskrivelse: Bli med Glynn Burrows fra Norfolk Tours mens han utforsker en kilde som kanskje ikke er så kjent, men som er en verdifull som ressurs for slektsforskere, nemlig testament. Lær hvordan testamenter kan hjelpe deg med å finne ut av familieforhold og gi ny innsikt om familiehistorien din.

Onsdag 12. januar kl 19.00

Tema: The Eftychia Project: Helping Greek Adoptees Find Their Birth Families

Gjest: Linda Carol Trotter

Beskrivelse: Da Linda Carol Trotter oppdaget at hennes greske biologiske mor var en av mange unge kvinner som hadde blitt lurt til å adoptere bort barna sine, var hun fast bestemt på å gjøre noe med det. Hør hennes fantastiske historie, og lær om den ideelle organisasjon hun driver for å gjenforene greske adoptivbarn med sine biologiske familier.

Mandag 17. januar kl 20.00

Tema: Being the Home Archivist

Gjest: Melissa Barker

Beskrivelse: Melissa Barker er arkivsjef og offentlig historiker, men som de fleste slektsforskere har hun også et arkiv hjemme. Bli med å lær hvordan du kan bevare dine dyrebare familiedokumenter. Lær også hvordan du kan gjøre dem tilgjengelige slik at du enkelt kan finne dem.

Mandag 24. januar kl 15.00

Tema: Getting the Most Out of a Census Record

Gjest: Thomas Macentee

Beskrivelse: Folketellinger er en av de viktigste slektregistrene. De inneholder et vell av informasjon du kanskje ikke finner i postene fra tradisjonelle livshendelser. Gjennom folketellinger kan du spore forfedrene dine over tid. Bli med Thomas Macentee på et dypdykk i folketellinger, og lær noen tips og triks for å trekke ut så mye informasjon som mulig fra hver post.

Mandag 31. januar kl 15.00

Tema: Using Mapping Tools to Research Your Ancestors

Gjest: Lisa Alzo

Beskrivelse: Den erfarne slektsforskeren og forfatteren Lisa Alzo vil hjelpe deg med å bli kjent med familiehistorien din fra et geografisk perspektiv. Hun bruker blant annet kart, som for eksempel MyHeritage sitt PedigreeMap™.

Ask the Expert

Ask the Expert er en lærerik webinar-serie som vår ekspert Daniel Horowitz arrangerer hver torsdag kl 13.00. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne. Det kan være å utnytte MyHeritage sine funksjoner, eller å søke i historiske dokumentsamlinger. Han inviterer deg også til å stille spørsmål og konsultere ham. Klikk her for å registrere deg til Ask the Expert-seansene.

Som alltid ser vi frem til å møte deg på våre online-arrangementer!