Online program i november 2021

Online program i november 2021

Det er alltid en glede å dele vårt online program. Julen nærmer seg og for mange av oss betyr det også familiesammenkomster. Juletiden er en mulighet for slektsforskere å intervjue eldre familiemedlemmer, samle slektsinformasjon og å dele alt man har funnet i løpet av året med sine familier. Denne måneden har vi et stort utvalg av gjester som kan hjelpe deg å navigere i familiesammenkomstene i julen. Du vil også kunne være med å utforske BillionGraves, som er en global digitale kirkegård, og være med på å dykke ned i de nye franske dokumentsamlingene på MyHeritage.

Facebook Live

Det er ikke nødvendig med forhåndsregistrering for å delta på en Facebook live, du trenger bare å gå til vår offisielle Facebook side. Besøk siden når økten er planlagt å starte, og se etter direktesendingen øverst i feeden. Vi anbefaler å følge Facebook-siden vår, da får du et varsel når vi sender direkte. Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet, og gjesten vil svare på et utvalg dem på slutten av økten.

Kan du ikke se økten direkte? Det er ingen grunn til bekymring, du kan alltid glede deg over alle tidligere innspilte FB Live-økter fra vårt omfattende online program i Video-delen av MyHeritage Facebook-siden.

Dette står på menyen for november:

Mandag 1. november, kl 19.00

Emne: Finding Your Story with BillionGraves

Gjest: Cathy Wallace

Beskrivelse: BillionGraves er en uvurderlig kilde for slektsforskere med bilder av gravsteiner fra kirkegårder over hele verden. Join Cathy Wallace som er koordinator for spesielle prosjekter hos BillionGraves, vil introduserer denne revolusjonerende plattformen og vise deg hvordan du kan bruke den til å finne informasjon om dine forfedre.

Onsdag, 3. november, kl. 20.00

Emne: French Historical Records on MyHeritage

Gjest: Mike Mansfield

Beskrivelse: Mike Mansfield er MyHeritage sin innholdsdirektør. Han vil ta deg med på en omvisning i alle de splitter nye franske dokumentsamlingene som vi nylig har lagt til i vår enorme dokumentsamling. Die nye samlingen kommer fra oppkjøpet av den franske slektsforskningsgiganten Filae, som MyHeritage nylig har gjort.

Mandag, 8. november, kl. 20.00

Emne: Family Gatherings: Dragging Genealogy Information Out of Your Family

Gjest: Melissa Barker

Beskrivelse: Familiesammenkomster er en perfekt setting for å samle informasjon fra familiemedlemmer … men vi vet at ikke alle familier er ivrige etter å snakke om fortiden. Melissa Barker, arkivar og offentlig historiker, vil diskutere hvordan man kan lokke informasjon ut av motvillige slektninger.

Onsdag, 10. november, kl 14.00

EmneThe Latest DNA Features from MyHeritage

Gjest: Ran Snir

Beskrivelse: Møt Join Ran Snir, vår egen Direktør for produktutvikling, for en personlig introduksjon av de nyeste DNA-funksjonene på MyHeritage.

Mandag 15. november kl. 20.00

Emne: How to Engage Your Family During the Holidays Using MyHeritage

Gjest: Lisa Alzo

Beskrivelse: Ferien er en utmerket mulighet til å få familiemedlemmene dine interessert i slektsforskningsarbeidet ditt. Veteran slektsforsker og forfatter Lisa Alzo vil vise deg noen gode måter å engasjere familien din ved hjelp av MyHeritage-verktøy.

Mandag 22. november kl. 20.00

Emne: 5 Places to Source Photos

Gjest: Maureen Taylor

Beskrivelse: Selv om mange av forfedrene dine levde før fotograferingen ble oppfunnet, behøver ikke det å bety at det ikke finnes noen bilder. Maureen Taylor er Photo Detective og en internasjonalt anerkjent ekspert på historisk fotoidentifikasjon, bevaring av bilder og slektsforskning. Hun vil veilede deg for å finne nye steder å lete etter bilder på nettet.

Ask the Expert

Ask the Expert, vår serie med webinarer som er ledet av vår egen slektsforsker ekspert Daniel Horowitz, hver torsdag kl 1900. Daniel presenterer et nytt tema hver uke, fra å utnytte nyttige MyHeritage-funksjoner, til å søke i de historiske dokumentsamlingene. Han inviterer også brukere til å stille spørsmål og konsultere ham. Klikk her for å registere deg for å delta på Ask the Expert øktene.

Som alltid, ser vi frem til å dele vårt online program med deg!