Online program i september 2021

Online program i september 2021

September er over oss! Før vi presenterer den kommende månedens spennede utvalg av gratis facebook Live-økter, vil vi forsikre oss om at du er kjent med Webtember. Dette er en gratis slektsforskningskonferanse fra Legacy Family Tree Webinars med 30 Live og forhånds innspilte webinarer. De finner sted hver fredag i september. Klikk her for å sjekke det ut!

Denne måneden, vi tar et dypdykk i AutoCluster-funksjonen. Vi gjør deg klar for neste utgivelsee av folketellingen i USA i 1950. Vi plasser våre forfedre i sin historiske kontekst, og oppdager hemmelighetene i løse dokumentsamlinger. Og som alltid, tilbyr vi spennende forelesere. Nedenfor finner du flere detaljer!

Facebook Live Økter

Det er ikke nødvendig å forhåndsregistrere seg for disse øktene. Du kan følge dem på vår offisielle Facebook side. Du besøker siden når økten begynner, og finner direktesendingen øverst i feeden. Vi anbefaler at du følger Facebook-siden vår, da får du varsel når vi sender direkte. Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet, og vi vil svare et utvalg av dem på dem på slutten av økten.

Kan du ikke delta på en Facebook Live? Det er ikke noe problem, du kan se alle de innspilte FB Live-øktene i video-delen på MyHeritage Facebook side.

Mandag, 9. september kl. 20.00

Tema: Et dypdykk i MyHeritage AutoClusters

Gjest: Paul Woodbury

Beskrivelse: AutoClusters er et utrolig nyttig DNA-verktøy som kan hjelpe deg med å forstå forbindelsene mellom DNA-treffene dine. Bli med Paul Woodbury, leder foer DNA og forskning hos Legacy Family Tree Genealogists. han gjør et dypt dykk i denne funksjonen.

Tirsdag, 14. september kl. 19.00

Tema: Bruke MyHeritage til å forberede seg til å rocke folketellingen i USA i 1950

Gjest: Lisa Louise Cooke

Beskrivelse: Folketellingen i USA i 1950 skal etter planen offentliggjøres i april! Lisa Louise Cooke fra Genealogy Gems vil vise deg hvordan du bruker MyHeritage å forberede deg før utgivelsen, slik at du kan få mest mulig ut av denne historiske ressursen når den slippes.

Onsdag, 22. september, kl. 14.00

Tema: Å se våre forfedre i deres historiske kontekst

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Vi er alle påvirket av de sosiale, teknologiske, politiske og kulturelle forholdene vi lever i, og det samme var våre forfedre. Slektspedagog Thomas MacEntee hjelper deg å bedre forstå dine forfedres liv ved å se på den historiske konteksten av tidsperioden de levde i.

Onsdag, 29. september, 20.00

Tema: Løse poster: En skattekiste for slektsforskere

Gjest: Melissa Barker

Beskrivelse: Melissa Barker, også kjent som Melissa Barker. The Archive Lady, deler hemmelighetene til løse poster på arkiver og depoter og diskuterer deres verdi for slektsforskning.

Ask the Expert

Våre gratis Ask the Expert webinarer hvor vår Genealogy Expert, Daniel Horowitz er vert, går hver torsdag kl. 1 P.M. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne. du lærere alt fra å utnytte MyHeritage-funksjoner, til å søke i de historiske dokumentsamlingene. Vi inviterer brukere til å stille spørsmål og konsultere ham. Klikk her for å registrere deg for kommende Ask the Expert økter.

Som alltid ser vi frem til å «se deg»!