Online program i August 2021

Online program i August 2021

Vi håper sommeren har vært bra! Denne måneden tilbyr vi nye fascinerende online økter. Du vil finne økter som omhandler alt fra å beskytte din familie historiske forskning fra zombie apokalypse, til en gjennomgang av MyHeritage sine fotofunksjoner av vår direktør for produktutvikling.

Før vi presnterer timeplanen, vil vi oppfordre deg til å fortelle oss hvilke emner du vil høre om i våre online live-økter i fremtiden, og hvem vil du høre? Våre gratis, live webinarer er en fantastisk mulighet til å høre fra noen av verdens beste eksperter på familiehistorie, slektsforskning og DNA hjemmefra, helt gratis. Fortell oss hva du vil lære om og hvem du vil høre neste gang!

Facebook Live

Det er ikke nødvending å forhåndsregistrere seg for å delta, du kan delta rett fra vår offisielle Facebook side. Du behøver bare å besøke siden når økten starter. Vi anbefaler å følge oss på Facebook, da får du et varsel når øktene starter. Når økten pågår, kan du stille spørsmål i kommentarfeltet,  og gjesten vil svare på et utvalg av dem på slutten av økten.

Kan du ikke delta? Det er ingen grunn til bekymringer -Ddu kan fortsatt glede deg over alle innspilte FB Live-økter i video-delen på vår offisielle Facebook side.

2. august kl. 20.00

Tema: Katastrofeplanlegging for slektsforskere

Gjest: Melissa Barker

Beskrivelse: Hvis det er noe de siste to årene har lært oss, er det at ingen vet hva morgendagen bringer! Historiker Melissa Barker snakker om hvordan du kan verne om forskningen din, slik at den er trygg ved katastrofescenarioer.

9. august kl. 15.00

Tema: Bruk regneark for å få mest mulig ut av MyHeritage

Gjest: Fran Kitto

Beskrivelse: Familiehistoriker og reiseblogger Fran Kitto viser deg hvordan du bruker regneark for å spare tid, og holde deg organisert når du driver med slekstforskning.

16. august kl. 20.00

Tema: Photo Features on MyHeritage

Gjest: Tal Erlichman

Beskrivelse: Tal Erlichman, Director of Product Management at MyHeritage, vil gi deg en gjennomgang av MyHeritage sine fotofunksjonener. Han viser deg hvordan du bruker dem til å puste liv i dine gamle familiebilder.

18. august kl. 14.00

Tema: Back to School Yearbooks

Gjest: Thomas McEntee

Beskrivelse: Genealogi teknologi ekspert og lærer Thomas Macentee tar oss tilbake til skolentiden med en økt om årbøker. Det er en kilde som ofte blir oversett, men som kan gi rike detaljer om dine forfedre.

Ask the Expert

Vår genealogiekspert, Daniel Horowitz arrangerer Ask the Expert Webinarer, hver torsdag kl. 1300. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne, alt fra å utnytte spennende MyHeritage-funksjone, til å søke i de mange historiske dokumentsamlingene. Han invitere brukere til å stille spørsmål for å få gode råd ham. Klikk her for å registrere deg for kommende Ask the Expert økter.

Som alltid ser vi frem til å møte deg online!