Online program oktober 2021

Online program oktober 2021

Bli med på å se vårt gratis online program hvis du ønsker du å bruke høsten til å styrke slektsforskningsferdighetene dine. Lær nye ting om slektsforskning og DNA av eksperter. Til den ene økten kan du samle opp DNA-spørsmålene dine, for det blir en interaktiv DNA Q&A. I en annen økt kan du lære «oppskriften» for å legge til folk riktig i slektstreet ditt. 

Facebook Live økter

Det er ikke nødvendig med forhåndsregistrering for å delta på disse øktene, du trenger bare å gå til vår offisielle Facebook side. Besøk siden når økten er planlagt å starte, og se etter direktesendingen øverst i feeden. Vi anbefaler å følge Facebook-siden vår, da får du et varsel når vi sender direkte. Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet, og gjesten vil svare på et utvalg dem på slutten av økten.

Kan du ikke se økten direkte? Det er ingen grunn til bekymring, du kan alltid glede deg over alle tidligere innspilte FB Live-økter fra vårt omfattende online program i Video-delen av MyHeritage Facebook-siden.

Mandag 4. oktober, kl. 20.00

Tema: DNA Q&A

Gjest: Diahan Southard

Beskrivelse: Bli med på en åpen Q&A-økt med dronningen av DNA, den kjente DNA-guide grunnleggeren Diahan Southard.

Onsdag, 6. oktober, kl. 14.00

Tema: å forske på skotsk familiehistorie på MyHeritage

Gjest: Chris Paton

Beskrivelse: Chris Paton er en profesjonell slektsforsker hos Skottlands historiske forskningstjeneste. I denne økten vil han gjennomgå hint og tips for å undersøke ditt skotske opphav ved hjelp av MyHeritage. 

Mandag, 25. oktober, kl. 20.00

Tema: Velkommen til slektstreet mitt – En oppskrift for å legge til en ny person

Speaker: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Når du forsker, oppdager du nye forfedre å legge til slektstreet ditt på MyHeritage. Slektsforskningsekspert Thomas MacEntee vil vise deg hvordan du følger en «oppskrift» for å sikre at du tar med all nødvendig informasjon og drar nytte av MyHeritage-slektstreets funksjoner.

Ask the Expert

Slektsforskning Ekspert Daniel Horowitz er vert for våre Ask the Expert webinarer. Hver torsdag kl. 19.00. fokuserer Daniel på et nytt emne. Alt fra å ha glede av nyttige MyHeritage-funksjoner, til å søke i de historiske postene. Han inviterer også brukere til å stille spørsmål og konsultere ham. Klikk her for å registrere deg for kommende Ask the Expert sessions.

Som alltid, vi ser frem til «møte» deg online!