Onlineprogram for mars 2022

Onlineprogram for mars 2022

Vi startet denne måneden med noen fantastiske økter og spennende annonseringer på RootsTech, vi håper det falt i smak! Og vi fortsetter med våre online økter gjennom hele måneden, og har invitert rekke toppeksperter med fascinerende emner. I mars kan du gjøre deg klar for den kommende amerikanske folketellingen fra 1950 med Thomas Macentee. Du kan være med på leksjonen «Oppdag røttene dine Down Under med Shauna Hicks», og puste nytt liv inn i de forfedrene du trodde var kjedelige med Melissa Barker, for å nevne noe.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Her er en fullstendig tidsplan for mars:

Facebook Live Sessions

Det er ikke nødvendig å registrere seg for å følge oss direkte på Facebook, du trenger bare å gå til vår offisielle Facebook side når økten starter, og du finner den øverst i feeden.

Vi anbefaler deg å følge Facebook-siden vår for å få et varsel når vi sender direkte. Hvis du følger økten direkte, kan du stille spørsmål i kommentarfeltet og noen av dem vil bli besvart på slutten av seansen.

Kan du ikke følge økten når den vises direkte på MyHeritage Facebook sin side, kan du når som helst gå inn og se den i ettertid. Alle Facebook øktene ligger i video-delen.

Onsdag 9. mars 2 P.M. EST

Emne: Getting the Most Out of a Census Record

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Gjør deg klar for den kommende amerikanske folketellingen fra 1950 med slektsforsknings legenden og lærer Thomas Macentee. Han vil vise deg hvordan du får alt du kan fra folketellingsposter.

Mandag, 14. mars, 8 A.M. EST

Emne: Researching Irish Ancestors

Gjest: Bernadette McGovern

Beskrivelse: Bli med å feire irsk-amerikansk arv denne måneden med slektsforsker og sykepleier Bernadette McGovern. Hun utforsker irsk opphav og deler en fascinerende case.

Onsdag, 16. mars, 5 P.M. AEST (Australsk øst (normaltid))

Emne: Using MyHeritage to Research Your Family History in Australia

Gjest: Shauna Hicks

Beskrivelse: Bli med australske genealogi ekspert Shauna Hicks for et dypdykk i å undersøke dine australske røtter på MyHeritage.

Onsdag, 23. mars, 2 P.M. EST

Emne: Breathing New Life into Your Boring Ancestors

Gjest: Melissa Barker

Beskrivelse: Det finnes ingen kjedelige forfedre! Mange slektsforskere vil si at de har kjedelige forfedre, fordi de ikke kan finne poster eller informasjon for dem. Lær av en erfaren slektsforsker og arkivar hvordan du finner poster for å bringe de kjedelige forfedrene tilbake til livet!

Onsdag, 30. mars kl. 2 P.M. EST

Emne: Creating a Digital Genealogy Workflow

Gjest: Janine Adams

Beskrivelse:

Ønsker å utnytte alle de fantastiske verktøyene og fordelene med digital slektsforskning, men finner ikke en god metodikk. Er det mulig å drive slektsforskning uten post-it notater, indekskort, og ringpermer? Janine Adams, er en profesjonell arrangør og slektsforskningsentusiast, han er her for å hjelpe. Hun viser deg hvordan du utarbeider en arbeidsflyt for digital slektsforskning, for å holde informasjonen din organisert og lett tilgjengelig, selv når den er online.

Ask the Expert

Ask the Expert er en lærerik webinar-serie som vår ekspert Daniel Horowitz arrangerer online hver torsdag kl 13.00. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne. Det kan være å utnytte MyHeritage sine funksjoner, eller å søke i historiske dokumentsamlinger. Han inviterer deg også til å stille spørsmål og konsultere han.

Klikk her for å registrere deg til Ask the Expert leksjoner.

Som alltid ser vi frem til å møte deg på våre nettbaserte arrangementer!