Onlineprogram for april og mai

Onlineprogram for april og mai

Aprils regnbyger vil gi oss maiblomster, og på samme måte vil en kort pause i april gi et vell av online arrangementer i slutten av april og mai! Vi tar en pause fra Facebook Lives i de neste par ukene, men du kan være trygg på at vi kommer tilbake med mye flott gratis slektsforskningsinnhold etter pausen.  Du kan være med på en å ta en virtuell kulturarvstur med Lisa Lisson, utforske avis- og by-kataloger med James Tanner, eller bruke vår nyeste fotofunksjon til å fortelle familiehistorier med Daniella Levy.

Dette har vi på planen i april og mai.

Facebook Live Sessions

Det er ikke nødvendig å registrere seg for å følge oss direkte på Facebook, du trenger bare å gå til vår offisielle Facebook side når økten starter, og du finner den øverst i feeden.

Vi anbefaler deg å følge Facebook-siden vår for å få et varsel når vi sender arrangementer direkte. Hvis du følger økten direkte, kan du stille spørsmål i kommentarfeltet og noen av dem vil bli besvart på slutten av seansen.

Kan du ikke følge økten når den vises direkte på MyHeritage Facebook sin side, kan du når som helst gå inn og se den i ettertid. Alle Facebook øktene ligger i video-delen.

Mandag, April 25, kl 20.00

Tema: Walk Where Your Ancestors Walked — Virtually

Foreleser: Lisa Lisson

Beskrivelse: Hvis du lengter etter å reise og ta en kulturarvstur, men ikke kan det? Da er denne økten er noe for deg! Forfatter, pedagog og slektsforsker Lisa Lisson vil vise deg hvordan du kan besøke landet til dine forfedre uten å sette foten utenfor ditt eget hus.

Onsdag, 2. april, kl 19.00

Foreleser: James Tanner

Beskrivelse: Bli med veteran slektsforskeren James Tanner for å få en detaljert oversikt over avis- og by kataloger. Lær hvordan du bruker disse ressursene til å finne mer informasjon om dine forfedre.

Mandag, 2. mai, kl 15.00

Tema: 5 Important Things to Include in a Family History

Foreleser: Lisa Alzo

Beskrivelse: Lisa Alzo er en erfaren forfatter og slektsforsker som, vil vise deg de 5 viktigste elementene du må inkludere i familiehistorien din.

Mandag, 9. mai, kl 14.00

Tema: Bringing Family Stories to Life med Livestory

Foreleser: Daniella Levy

Beskrivelse: Daniella Levy er forfatter og tekstforfatter for MyHeritage. Hun vil vise deg hvordan du dyrker familiehistorier og bruker vår nyeste fotofunksjon på en måte du ikke før har sett.

Mandag, 23 mai, kl 20.00

Tema: The MyHeritage Photo Tools from a Professional Perspective

Foreleser: James Tanner

Beskrivelse: Slektsforsker James Tanner vil ta en gjennomgang av MyHeritages sine fotofunksjoner fra perspektivet til en erfaren profesjonell slektshistoriker. Han vil vise hvordan du kan bruke dem til å forbedre forskningen din.

Ask the Expert

Ask the Expert er en lærerik webinar-serie som vår ekspert Daniel Horowitz arrangerer online hver torsdag kl 13.00. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne. Det kan være å utnytte MyHeritage sine funksjoner, eller å søke i historiske dokumentsamlinger. Han inviterer deg også til å stille spørsmål og konsultere han.

Klikk her for å registrere deg til Ask the Expert leksjoner.

Som alltid ser vi frem til å møte deg på våre nettbaserte arrangementer!