Online arrangementer i februar

Online arrangementer i februar

Vi har en ny spennende måned med gratis online økter foran oss! I februar kan du kunne lære mer om hvordan kirkegårder er en ressurs for slektsforskere, du kan være med å planlegge en slektsforskningstur, undersøke familiebildene dine for nye ledetråder og mye mer!

Her er hva som er i vente for februar:

Facebook Live Sessions

Det er ikke nødvendig å registrere seg for å følge oss live på Facebook, du trenger bare å gå til vår offisielle Facebook side når økten starter, og du finner den øverst i feeden.

Vi anbefaler deg å følge Facebook-siden vår for å få et varsel når vi sender direkte. Hvis du følger økten direkte, kan du stille spørsmål i kommentarfeltet og noen av dem vil bli besvart på slutten av seansen.

Kan du ikke følge økten når den vises direkte på MyHeritage Facebook sin side, kan du når som helst gå inn og se den i ettertid. Alle Facebook live øktene ligger i video-delen.

Onsdag, 2. februar, kl 19.00

Gjest: Lisa Lisson

Beskrivelse: Kirkegårder er skattkammer når det kommer til slektsinformasjon. Lisa Lisson som er forfatter og forsker, viser deg hvordan du får mest mulig ut av besøket på kirkegården der dine forfedre er gravlagt. Hun peker også på hvilke detaljer du bør merke deg før du drar derfra.

Mandag, 14. februar, kl 08.00

Tema: Valentine’s Day: Finding Romance in Your Family Tree

Gjest: Fran Kitto

Beskrivelse: I denne Valentinsdag-økten vil Fran Kitto fra TravelGenee i Australia vise deg hvordan du finner de herligste kjærlighetshistoriene i din families fortid.

Mandag, 21. februar, kl 20.00

Tema: Overcoming Research Challenges in African American Genealogy Using DNA

Gjest: Adrienne Abiodun

Beskrivelse: Den erfarne forskern Adrienne Abiodun fra Legacy Tree Genealogists deler her sin innsikt om hvordan man bruker DNA-databaser i afroamerikansk slektsforskning.

Onsdag, 23. februar, kl 19.00

Tema: Planning a Genealogy Road Trip

Gjest: Ellen Thompson-Jennings

Beskrivelse: Ellen Thompson-Jennings, som også er kjent som Family History Hound, viser deg hvordan du planlegger den ultimate bilturen for å gjøre oppdagelser om dine røttene, utforske dine forfedrenes gamle trakter, og lokalhistorie

Onsdag, 28. februar, kl 20.00

Tema: Investigating Family Photos

Gjest: Maureen Taylor

Beskrivelse: Bli med Maureen Taylor, alias Photo Detective, på en fascinerende økt for å analysere familiebilder for å få innsikt om familiehistorie. Etter denne økten vil du aldri se på bildene dine med samme øyne.

Ask the Expert

Ask the Expert er en lærerik webinar-serie som vår ekspert Daniel Horowitz arrangerer online hver torsdag kl 13.00. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne. Det kan være å utnytte MyHeritage sine funksjoner, eller å søke i historiske dokumentsamlinger. Han inviterer deg også til å stille spørsmål og konsultere han.

Klikk her for å registere deg til Ask the Expert leksjoner.

Som alltid ser vi frem til å møte deg på våre online arrangementer!