Online program i juni 2021

Online program i juni 2021

Det er nesten juni! Vi er her med flere gratis online økter for den kommende måneden – men først kan du sjekke ut vår nye video om våre super populære FB Live-økter:

I våre gratis, live webinarer snakker toppeksperter innen slektsforskning, familiehistorie og DNA som om et bredt spekter av nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørsmål og samhandle med foreleserne i sanntid. Selv om du ikke kan delta når arrangementene går live, kan du fortsatt glede deg over den hvis du går til Video delen på MyHeritage sin offisielle Facebook side, og mange av Ask ekspert-øktene blir senere gjort tilgjengelig for gratis visning på MyHeritage Kunnskapsbase.

I juni vil du lære å lage et vakkert familiekart på MyHeritage, undersøke dine irske forfedre med en Gen Z-slektsforskning, dvele ved de etiske spørsmålene rundt slektsforskning med DNA og mer!

Facebook Live

Du behøver ikke forhåndsregistere deg for disse øktene, du kan bli med dem rett fra vår  Facebook side. Bare besøk siden når økten er planlagt å starte, og se etter direktesendingen øverst i feeden. Vi anbefaler at du følger Facebook-siden vår for å få et varsel når vi sender direkte. Du kan stille spørsmål i kommentarene, og talerne vil svare på et utvalg av dem på slutten av økten.

  1. juni, kl 20.00

Tema: The Ethics of Family History Research

Gjest: Judy G. Russel

Beskrivelse: Når vi dykker ned i livene til våre forfedre og arbeider med DNA, kan etiske spørsmål om personvern og avsløring komme opp. Slektsforsker og advokat Judy G. Russel vil lede oss gjennom å takle disse dilemmaene.

  1. juni, kl 19.00

Tema: Creating Beautiful Charts on MyHeritage

Gjest: Janet Havorka

Beskrivelse: Visste du at MyHeritage tilbyr et gratis verktøy for å lage et fantastisk utskrivbart familiekart av treet ditt? Janet Havorka vil vise deg hvordan du bruker den.

  1. juni, kl 15.00

Tema: The Irish Census on MyHeritage

Gjest: Daniel of Daniel’s Genealogy

Beskrivelse: Den unge slektsforskeren Daniel fra Daniels genealogi introduserer deg for den irske folketellingen på MyHeritage og vise deg hvordan du bruker den til å forske på dine irske forfedre.

  1. juni, kl 19.00

Tema: Researching Swedish Genealogy

Gjest: Christina Sagersten

Beskrivelse: Bli med en av Sveriges ledende slektsforskere på en økt om å forske på dine svenske forfedre.

Ask the Expert

Som alltid hver torsdag kl 19.00 arrangerer Daniel Horowitz et nytt webinare i Ask the Expert serien,   Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne, fra å utnytte nyttige MyHeritage-funksjoner til å søke i de historiske samlingene. Han inviterer også publikum til å stille spørsmål og konsultere ham. Klikk her for å registrerer deg på en Ask the Expert økt.

Som alltid ser vi frem til å se deg!