Online program for juni

Online program for juni

Start en produktiv sommer med våre online i de kommende ukene og månedene! Få svar på DNA-spørsmålene dine, eller finne forfedre som har utvandret ved å dykke ned i innvandrings- og passasjerlister, og mye mer.

Dette er på menyen for juni:

Facebook Live

Det er ikke nødvendig å registrere seg for å følge oss direkte på Facebook, du trenger bare å gå til vår offisielle Facebook side når økten starter, og du finner den øverst i feeden.

Vi anbefaler deg å følge Facebook-siden vår for å få et varsel når vi sender arrangementer direkte. Hvis du følger økten direkte, kan du stille spørsmål i kommentarfeltet og noen av dem vil bli besvart på slutten av seansen.

Kan du ikke følge økten når den vises direkte på MyHeritage Facebook sin side, kan du når som helst gå inn og se den i ettertid. Alle Facebook øktene ligger i video-delen.

Onsdag, 1. juni, kl. 14.00

Tema: DNA Q&A

Gjest: Alex Findlay

Beskrivelse: Har du spørsmål om MyHeritage DNA? Vår DNA-support-medarbeider Alex Findlay er her for å hjelpe! Han vil ta spørsmål fra publikum og svare i sanntid.

Mandag, 6. juni, kl. 20.00

Tema: Researching Italian Genealogy

Gjest: Sarah Gutmann

Beskrivelse: Sarah Gutmann fra Legacy Tree Genealogists vil vise deg viktige ressurser og teknikker for å forske på dine italienske forfedre.

Onsdag, 8. juni, kl. 14.00

Tema: Immigration & Passenger Lists on MyHeritage

Gjest: Myko Clelland

Beskrivelse: Immigrasjons- og passasjerlister er nøkkelen til å plukke opp tråder om utvandringsforfedre. Bli med Myko Clelland, som er vår direktør for innhold i Europa, han gir en oversikt over alt MyHeritage har å tilby i kategorien immigrasjons- og passasjerlister. Lær å søke i disse samlingene og finne informasjon om forfedre som har reist eller immigrert til andre land.

Mandag, 13. juni, kl. 20.00

Tema: TBD

Gjest: Lisa Louise Cooke

Beskrivelse: Lisa Louise Cooke fra Genealogy Gems gir oss på nok en spennende Facebook Live som du ikke vil gå glipp av.

Onsdag, 15. juni, kl. 09.00

Tema: MyHeritage Family History Research

Gjest: Fran Kitto

Beskrivelse: I denne økten fra Down Under vil Fran Kitto fra TravelGenee vise deg hvordan du kan avdekke nye historier i din familiehistorie.

Ask the Expert

Ask the Expert er en lærerik webinar-serie som vår ekspert Daniel Horowitz arrangerer online hver torsdag kl 13.00. Hver uke fokuserer Daniel på et nytt emne. Det kan være å utnytte MyHeritage sine funksjoner, eller å søke i historiske dokumentsamlinger. Han inviterer deg også til å stille spørsmål og konsultere han.

Klikk her for å registrere deg til Ask the Expert leksjoner.

Som alltid ser vi frem til å møte deg på våre nettbaserte arrangementer!