2024 Legacy-webinarer

Vi er glade for å kunne kunngjøre at registreringen for Legacy Family Tree Webinars 2024 har åpnet på Legacy Family Tree Webinars. I år tilbyr vi et dynamisk utvalg av 168 direktesendte webinarer, holdt av noen av de mest respekterte foredragsholderne innen slektsforskning. Vår 2024-serie inneholder 112 ekspertforelesere fra 14 forskjellige land, inkludert 30 nye ansikter.

Register now

Ny og spennende serie for 2024:

  • Kunstig intelligens for slektsforskere: Utforsk de siste fremskrittene innen kunstig intelligens i slektsforskning.
  • Forskning på grevskapene i England: Et dypdykk i slektsforskning i ulike engelske grevskap.
  • Det beste av Elizabeth Shown Mills: Problemløsende slektsforskning: Elizabeth Shown Mills er tilbake for et nytt år, eksklusivt for webinar-medlemmer.

I tillegg til disse har vi en rekke spesialiserte serier som dekker regioner som Australia, New Zealand, Afrika, Canada og Mexico. I tillegg må du ikke gå glipp av våre eksklusive MyHeritage-webinarer og økter fra Board for Certification of Genealogists.

Spesielle arrangementer å se frem til:

  • 24-timers webinar-maraton i slektsforskning i april
  • Webtember: En månedslang nettkonferanse hver fredag i september.

Enten du er en erfaren slektsforsker eller nettopp har begynt din reise inn i slektshistorien, byr disse webinarene på uvurderlige læringsmuligheter.

Hvis du vil ha mer informasjon om tidsplaner for webinarer, foredragsholdere og hvordan du registrerer deg, kan du gå til Legacy Family Tree Webinars-nettstedet. Start 2024 med et dypdykk i slektshistorien din gjennom disse engasjerende og informative webinarene.

Les mer og registrer deg her

La oss gjøre 2024 til et år med oppdagelser, læring og kontakt i slektsforskningens fascinerende verden med Legacy Family Tree Webinars og MyHeritage.