Slektsforskerdagen på Riksarkivet

Vi sees vel på Slektsforskerdagen?

Kommentarer

Lørdag 28. oktober er det slektsforskerdagen! Tradisjonen tro stiller vi i MyHeritage Norge på stand på Riksarkivet i Oslo, og vi lover både gode tilbud, gaver og konkurranser! 

Lørdag 28. oktober arrangeres Slektsforskerdagen over hele landet i regi av organisasjonen Slekt og Data. Alle arrangementene er gratis, og dagen er blant høydepunktene i kalenderen for oss som er over gjennomsnittet interessert i slektsforskning.

I Oslo markeres dagen på Riksarkivet, der Slekt og Data står for organiseringen sammen med Arkivverket. Og er du i området, håper vi å se deg der!

Dagen byr på en rekke spennende foredrag som passer for både erfarne slektsforskere så vel som de som er nylig har begynt. Du vil treffe frivillige og likesinnede fra rekke andre organisasjoner. Og vi i MyHeritage er selvsagt også på plass!

I auditoriet blir det foredrag dagen lang. På MyHeritage-standen ved kafeen i andre etasje kan du vinne et nettbrett, DNA-tester og Myheritage-abonnementer – og vi har supre tilbud på DNA-sett!

Program for Slektsforskerdagen 2017 i Oslo:

  • Kl. 10.15: Velkommen
  • Kl. 10.30-11.00: «Gård og ætt – om å finne sine røtter i lokalhistoria» v/Chris Nyborg, Norsk lokalhistorisk institutt
  • Kl. 11.15-11.45: «Sjøfolk i arkivene» v/Thomas Olsen, Arkivverket
  • Kl. 12.00-12.30: «Krigsseilerne; kilder til kunnskap om viktig historie» v/Simen Zernichow, Norsk senter for krigsseilerhistorie
  • Kl. 12.45-13.15: «Skolearkiv – en kommunal kilde til slektsforskning» v/Knut Jørgen Jordheim, IKA Kongsberg
  • Kl. 13.30: «Minikurs i slektsforskning» v/Terje Pettersen-Dahl, Arkivverket

Du kan lese mer om slektsforskerdagen på Slekt og Data sine nettsider. 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen