Du er invitert til MyHeritages internasjonale bruker-konferanse!

Kommentarer

Vi har fornøyelsen av å fortelle at påmeldingen har startet for MyHeritage LIVE – vår aller første internasjonale bruker-konferanse noensinne!

MyHeritage LIVE finner sted i helgen 2.–4. november 2018 i Oslo, og vi håper at du har lyst og anledning til å delta.

Så meld deg på nå. 

Konferansen er åpen for alle som vil og kan delta og som vil lære mer om MyHeritage. Dette er for alle interesserte verden rundt: Abonnenter, DNA-kunder, de med vår gratis basis-konto, eller de som ikke har benyttet seg av MyHeritage før, men som ønsker å lære og utvide sine kunnskaper.

MyHeritages grunnlegger og direktør, Gilad Japhet, vil holde innledende foredrag, det kommer internasjonale internasjonale gjeste-talere, og forelesninger vil bli gitt av senior-medlemmer fra MyHeritage-staben. Det vil bli tre hovedretninger: Slektsforskning, DNA og praktiske workshops, tilpasset alle kunnskapsnivåer. Det blir også mange muligheter til å stille spørsmål og møte andre MyHeritage-brukere.

Inngangsbillettene inkluderer adgang til fredagkveld-mottagelsen, hovedforedrag og alle konferanse-sammenkomstene. Dessuten inkluderer de lunsj- og kaffe-pauser lørdag og søndag, samt adgang til den eksklusive MyHeritage LIVE festen lørdags-kvelden. Plassene er begrenset, så vi anbefaler deg å reservere plass snarest mulig, før «Early Bird»-tilbudet avsluttes!

Du finner en liste over nærliggende hoteller, detaljer for hvordan du kommer deg til konferanselokalene fra Gardemoen flyplass pluss annen informasjon i FAQ-seksjonen på MyHeritage LIVE-nettsiden.

Vi ser frem til å møtes i Oslo!

Hilsen oss i MyHeritage LIVE 2018 konferanse-teamet

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen