9 gode grunner til å delta på MyHeritage LIVE i Oslo!

Vår første bruker-konferanse noensinne, MyHeritage LIVE, er nå knappe seks uker unna – i Oslo i helgen 2.-4. november. En glimrende anledning for deg som ønsker å utvide dine kunnskaper med MyHeritages hjelp. Uansett nivå og interesse – alle er hjertelig velkomne!

Meld deg på nå!

Ni gode grunner til å delta:

1) Vi har forberedt et rikt og variert program, blant annet med forelesninger av MyHeritage stab og verdenskjente eksperter innen slektsforskning og DNA. Du kan lese mer om våre talere her. Her er noen få ord fra Geoff Rasmussen, en av våre forelesere:

2) Samtidig som du er i Oslo, kan du benytte anledningen til å utforske dine norske røtter. Besøk stands på MyHeritage LIVE, presentert av Slekt og Data, Norsk Slektshistorisk Forening  og Genit AS. Du kan også besøke Riksarkivets og Statsarkivets lesesaler i byen. I Riksarkivet finner du arkiver fra sentrale statlige organer, mens Statsarkivet i Oslo forvalter regionale og lokale statlige arkiver fra Oslo, Akershus og Østfold.

3) I Oslo har du lett tilgang til vakker natur og til flotte turer i skogen, ikke langt fra sentrum.

Skog - MyHeritage LIVE Oslo

4) Oslo kan tilby et pulserende kulturliv. For de musé-interesserte er det mye spennende å finne. I Oslo finner du også et av Europas mest spennende og varierte musikktilbud. Så mens du er i byen for konferansen, bør du ikke gå glipp av the Oslo World Music Festival, som foregår på samme tid.

5) Gi deg tid til å utforske den flotte, moderne arkitekturen rundt om i byen.

Moderne arkitektur - MyHeritage LIVE Oslo

6) Denne gang trenger du altså ikke å reise langt for å møte oss – MyHeritage kommer til deg! Og bor du ikke til daglig i hovedstaden, kan du benytte anledningen til muligens å nyte godt av rimelig offentlig transport og i hvert fall mindre stress ved å reise utenfor sesongen. Selve konferansen finner sted på Radisson Blu Scandinavia hotell i Oslo. Hotellet ligger i Oslo sentrum, ikke langt fra Slottet med dets flotte parker og hager.

7) Velg fritt blant et stort utvalg av topp restauranter, kafeer og barer. Du kan for eksempel forsøke tre-Michelin-stjerners restauranten Maaemo, hvor kun norske ingredienser benyttes!

Nordisk kjøkken - MyHeritage LIVE Oslo

8) På konferansen får du høre siste nytt om videreutviklingen av MyHeritage og slektsforskningsindustrien ellers. MyHeritage-stab, så vel som hovedtaler, grunnlegger og direktør Gilad Japhet vil gjøre sitt beste for å orientere deg.

Gilad Japhet - MyHeritage LIVE Oslo

9) Du vil møte andre MyHeritage-brukere fra rundt om i verden som deler dine interesser og som du kan utveksle erfaringer med.

Vi gleder oss til å møtes på MyHeritage LIVE, 2.–4. november. Meld deg på i dag for å sikre deg plass!