besøkende på slektsforskerdagen 2017

Ser vi deg på Slektsforskerdagen?

Kommentarer

Lørdag 27. oktober er det Slektsforskerdagen! Tradisjonen tro stiller vi i MyHeritage Norge på stand på Riksarkivet på Sognsvann, og vi lover både gode tilbud, gaver og konkurranser! 

Lørdag 27. oktober arrangeres Slektsforskerdagen over hele landet i regi av organisasjonen Slekt og Data. Alle arrangementene er gratis, og dagen er blant høydepunktene i kalenderen for oss som er over gjennomsnittet interessert i slektsforskning. Et spennende arrangement med foredrag, kurs, stands og mulighet til å få søkehjelp av erfarne slektsforskere.

I Oslo markeres dagen på Riksarkivet, der Slekt og Data står for organiseringen sammen med Riksarkivet, Statsarkivet i Oslo og Oslo byarkiv. Og er du i området, håper vi å se deg der!

MyHeritage med supre tilbud!

Dagen byr på en rekke spennende foredrag som passer for både erfarne slektsforskere så vel som de som er nylig har begynt. Du vil treffe frivillige og likesinnede fra en rekke andre organisasjoner. Og vi i MyHeritage er selvsagt også på plass!

I auditoriet blir det foredrag dagen lang. På MyHeritage-standen ved kafeen i andre etasje kan du kjøpe Myheritage-abonnementer (Complete, Premium Plus og Data) med 50 prosent rabatt (!!!) – og vi kommer også til å ha supre tilbud på DNA-sett! I tillegg vil du få muligheten til å vinne to inngangsbilletter til MyHeritage LIVE (som finner sted i Oslo helgen derpå!) som er verdt 1900 kroner. Og et DNA-sett eller et gratis MyHeritage abonnement.

Program for Slektsforskerdagen 2018 i Oslo:

  • Kl. 10.15: Velkomst ved leder Sigbjørn Elvebakken.
  • Kl. 10.30-11.00: «Heraldikk for slektsforskere» v/Geir Nordhus, Furuset skole
  • Kl. 11.15-12.00: «Privatarkiver som kilder til slektsforskning» v/Kirsti Gulowsen, Oslo byarkiv
  • Kl. 12.15-13.15: «Nordmenn i Første  verdenskrig» v/Nik. Brandal, UiO og Eirik Brazier, Høgskolen i Telemark
  • Kl. 13.30-14.15: «Branntaktsprotokoller» v/Roger Tronstad, Statsarkivet i Kristiansand
  • Kl. 14.30: «Minikurs i slektsforskning» v/Terje Pettersen Dahl, Arkivverket

Du kan lese mer om slektsforskerdagen på Slekt og Data sine nettsider.

Vi ser frem til å møtes!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen