MyHeritage LIVE er nesten her!

MyHeritage LIVE er nesten her!

Kommentarer

Helt siden kjempesuksessen med vår aller første, internasjonale bruker-konferanse i Oslo har MyHeritage-brukere verden over telt dagene til den neste MyHeritage LIVE-konferansen.

Og ventetiden er endelig over! MyHeritage-teamet er nå på plass og forbereder de siste detaljene før MyHeritage LIVE 2019 er i gang i Amsterdam.

Vi gleder oss stort til å ønske velkommen hundrevis av MyHeritage-brukere fra 45 forskjellige land som har fløyet til Amsterdam for denne spesielle begivenheten. Deltagerne får muligheten til å lære fra verdenskjente foredragsholdere om alt det nyeste innen slektsforskning og DNA. De kan stille spørsmål og utvide sin kunnskap – samt gi tilbakemeldinger. De vil også møte andre MyHeritage-brukere og møte MyHeritage-stab og eksperter.

Vi ønsker å spre kunnskap til så mange MyHeritage-brukere som mulig – også de som ikke er i stand til å delta personlig. Vi har gleden av å fortelle dere at vi kommer til å tilby en live stream av våre slektsforsknings- og DNA-forelesninger! Vi ønsker å forsikre oss om at alle MyHeritage-brukere vil kunne lære fra slektsforsknings-ekspertene som vil være til stede denne helgen – og som vil dele sin kunnskap om slektsforskning og DNA.

Live Stream-detaljer

Fra 7. september kl. 09:00 lokal tid i Amsterdam (det blir det samme som norsk tid!) har du altså muligheten til å streame enten vårt DNA- eller slektsforskningsspor via MyHeritage LIVE-hjemmesiden: live2019.myheritage.com. Eller du kan besøke vår Facebook-side for å se via Facebook Live.

Sørg for å sjekke konferanseprogrammet for å planlegge i ro og mak før det bærer løs!

Conference schedule Saturday, September 7, 2019.
Konferanse-programmet søndag 8. september, 2019.

I tillegg til alle forelesningene på live streamingen, vil det bli masse interessante annonseringer og overraskelser.

Sørg for å holde deg oppdatert med alt det spennende fra konferansen ved å følge hashtag #MyHeritageLIVE på Facebook og Twitter.

Planlegger du å følge med via vår live stream? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor hvilket foredrag du gleder deg mest til å se!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen