MyHeritage LIVE 2019 – forelesningene er nå online!

MyHeritage LIVE 2019 – forelesningene er nå online!

Kommentarer

Vår andre årlige bruker-konferanse, MyHeritage LIVE 2019, avviklet i Amsterdam, ble en enorm suksess!

Her er en morsom video med noen av høydepunktene fra konferansen:

Vi har nettopp offentliggjort videoer fra de viktigste foredragene fra konferansen. Disse øktene, som ble holdt av verdenskjente eksperter og høyt kvalifiserte MyHeritage-ansatte, er nå tilgjengelige på MyHeritage Education. Hvis du gikk glipp av konferansen eller live-streamingen, har du anledning nå til å benytte deg av disse fantastiske opptakene – helt gratis.

Nå kan du nyte disse i din egen stue – når du selv måtte ønske. Ta gjerne notater!

Her er en omfattende liste over alle forelesningene, med beskrivelse av hver enkelt samt linker slik at du kan se dem:

Spor
Tittel på forelesningForeleserBeskrivelseLink 
Innledende økt: Keynote-tale ved MyHeritages grunnlegger og direktørGilad JaphetI hans keynote-tale på MyHeritage LIVE, tar MyHeritage grunnlegger og direktør, Gilad Japhet, for seg nylige MyHeritage-prestasjoner og fremtidige funksjoner og prosjekter.Se nå

Hva er nytt hos MyHeritage?Maya LernerMaya Lerner, VP for produkt ved MyHeritage, gir en oppsummering av MyHeritages nye funksjoner og en titt på fremtidige planer.Se nå
SlektsforskningVi introduserer det nye utdanningssenteret for MyHeritage-brukere
Daniel HorowitzDenne forelesningen gir deg en titt på innsiden av
MyHeritage Education, et nytt online ressurs-senter for å gi deg ytterligere forståelse av MyHeritage-plattformen.
Se nå
SlektsforskningSøking på
MyHeritage for å få mest mulig ut av din forskning
Cyndi IngleMed 10 milliarder historiske opptegnelser tilbyr
MyHeritage de mest utfyllende slektsforsknings-søkene tilgjengelig online. Lær hvordan du kan benytte disse effektivt til å finne nye og relevante informasjoner for forskningen din.
Se nå
SlektsforskningOppdagelse av innvandrings-historier ved hjelp av MyHeritageLisa AlzoHver innvandrer har en historie. Lær hvordan du får mest mulig utbytte av samlingen med innvandring-opptegnelser til MyHeritage for å finne viktige ledetråder og gjøre spennende opptagelser om dine innvandrer-aner fra begge sider av dammen.Se nå
SlektsforskningBruk av MyHeritage for å finne forfedre fra HollandYvette HoitinkHvis du har nederlandske aner, vil du ha nytte av denne forelesningen. Du blir introdusert til de viktigste opptegnelsene og får forklart hva du kan finne online, selv om du ikke snakker nederlandsk. Lær hvordan navne-tradisjoner og utflyttingsmønstre kan være til hjelp for å finne dine aner.Se nå
SlektsforskningPANEL: Å forske på nederlandsk familiehistorie rundt om i verdenMaaten Fornerod and Denie KasanEr du interessert i å utforske dine nederlandske røtter, men usikker på hvor du skal begynne? Dette interessante ekspert-panelet gir deg de nødvendige verktøyene til å søke verden over etter dine nederlandske forfedre.Se nå
SlektsforskningÅ evaluere dine
Smart Matches™ og Record Matches på MyHeritage
James TannerSmart Matches™ og Record Matcher på MyHeritage får fart på forskningen din. Lær hvordan du går gjennom og evaluerer disse automatisk produserte matchene og benytter disse effektivt for å
nå dine slektsforsknings-mål.
Se nå
SlektforskningEn oversikt på
vest-europeiske opptegnelses-samlinger på MyHeritage
Mike MansfieldMed mer enn tre milliarder opptegnelser fra tusener av samlinger med europeisk opphav og et livlig bruker-fellesskap, er MyHeritage en fantastisk ressurs for europeisk forskning. Denne økten vil gi deg en oversikt over disse samlingene og vise deg hvordan du best kan søke i og gjøre bruk av disse kildene.Se nå
SlektsforskningBruk av Geni og hvordan det er forskjellig fra andre slektsforsknings-plattformer
Mike StangelLær mer om fordelene ved å samarbeide på et enkelt familetre, inkludert å legge til kilder til felles profiler, kommunisere via offentlige diskusjoner, forstå
bakgrunnshistorien til profilene og arbeide med prosjekter. Lær hvordan Geni og MyHeritage fungerer sammen for å forbedre kvaliteten på the World Family Tree og setter deg i kontakt med nye slektninger.
Se nå
SlektsforskningIntroduction to Family Tree Webinars
Introduction to Family Tree Webinars
Geoff Rasmussen
Få ekspert-tips om hvordan du bruker søkemotorer og data-funksjoner for å styrke din slektsforskning. Og lær om FamilyTreeWebinars.com fra Geoff Rasmussen.Watch now
SlektsforskningHvordan utvikle din egen forskningsplan på MyHeritageJames TannerMyHeritage tilbyr en ekstremt verdifull plattform for systematisk og kildebasert forskning. En formell forskningsplan kan hjelpe deg med å organisere all informasjonen på tydelig og nyttig vis, samt hjelpe deg med å nå dine slektsforsknings-mål.Se nå
SlektsforskningBruk av folketelling-, innvandrings-, avis- og årboks-samlinger på
MyHeritage for å forske på livene til dine forfedre
Lisa AlzoI slektsforskning er cluster og collateral forskning en nøkkel-strategi for å løse komplekse "murvegg"-problemer. Lær deg å bruke folketellings-, innvandring-, avis- og årbok-samlinger hos MyHeritage til å utforske livene til dine forfedre og deres nærmeste.Se nå
DNAVitenskap for den uvitenskapelige: Hvordan produserer MyHeritage sine DNA-resultater?Diahan SouthardDNA-test-resultater er et supplement til våre andre forskningsmetoder. Bedre forståelse for hvordan alt fungerer vil føre til bedre bruk av disse verktøyene for din familiehistorie-forskning.Se nå
DNANøyaktig hva er et Centimorgan? En introduksjon til vitenskapen bak DNA-testingRan SnirUansett om du allerede har tatt en DNA-test eller dette er første gang du hører om konseptet, vil du i denne økten få forklart alt fra bunnen av. Vi kommer til å gå gjennom de grunnleggende begrepene innen DNA-testing og vite hvordan DNA overføres mellom generasjoner, hvordan og hvorfor mennesker deler DNA-segmenter, og hvordan vi er i stand til å anslå personers etniske opphav.Se nå
DNAEn oversikt over dine DNA-treff on MyHeritageBlaine BettingerLær om nyttige verktøy for å organisere DNA-treffene dine, hvordan du skiller mellom disse og hvordan å bedre utnytte alle hjelpemidlene.Se nå
DNABruk av the Theory of Family Relativity™ for å forske på dine DNA-treffRan SnirLær om den revolusjonerende teknologien som sparer deg titalls timer med forskning, ved å sette sammen milliarder med databrikker for å knytte sammen flere teorier om hvordan du og dine DNA-treff kan være i slekt.Se nå
DNAPANEL: DNA-testingens fremtidRoberta Estes, Blaine Bettinger, Yaniv ErlichDette panelet består av DNA-eksperter som diskuterer den nåværende situasjonen for DNA-testing og hva fremtiden vil bringe.Se nå
DNAFormulering av en DNA-testings-planBlaine BettingerDNA-testing kan bli dyrt, men DNA-bevis er en del av uttømmende forskning. Ta en titt på noen måter du kan redusere utgiftene og samtidig få mest mulig ut av resultatene. Dette, ved å sette opp en DNA-testing-plan på et tidlig stadium av forskningen din.Se nå
DNAHvorfor du bør kombinere din DNA-data med slektsforskningDiahan SouthardÅ etablere et slektstre er gratis og tilfører din DNA-test stor verdi. Lær hvordan den kan hjelpe med å forbedre nøyaktigheten til relasjons-anslag, oppspore felles forfedre for å finne ut nøyaktig hvordan dere er beslektet, øke sjansene for at dine DNA-treff vil ta kontakt med deg, hjelpe deg med å finne ut hvilke familie-medlemmers DNA-resultater vil tilføre din forskning mest verdi, med mer.Se nå
DNAWorld Wide DNA WebAlon Diament CarmelAlon Diament Carmel, Ph.D., forsker ved
MyHeritages vitenskaps-team, forklarer hva vi kan lære om genetiske grupper og identitet, utifra det enorme nettet med milliarder av DNA-treff.
Se nå
DNAVi introduserer MyHeritage DNA Helse+Aner-testYaniv ErlichFinn ut hvordan dine gener påvirker din helse. Se nærmere på de verdifulle innsiktene du kan få fra dette siste tillegget til vår DNA-produktlinje. MyHeritage DNA Helse+Aner-testen gir deg titalls personlige helserapporter som forklarer din genetiske risiko for å utvikle visse sykdommer. Den forteller deg om du er en bærer av arvelige tilstander som potensielt kan videreføres til dine barn.Se nå
DNAPANEL: DNA-testing for helseYaniv Erlich, Diahan Southard, Roberta EstesDette DNA-ekspert-panelet tar for seg fordelene ved å ta en Helse-DNA-test for å lære mer om hvordan dine gener kan påvirke din helse og gi deg bedre kontroll over din fremtid.Se nå

Les mer om konferansen i denne oppsummeringen av MyHeritage LIVE

Vi håper du får glede av forelesningene!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen