Kunngjøring: MyHeritage LIVE 2020

Kunngjøring: MyHeritage LIVE 2020

Etter suksessen med MyHeritage LIVE 2018 og 2019, har vi fornøyelsen av å fortelle at MyHeritage LIVE 2020, vår årlige bruker-konferanse, finner sted i Tel Aviv 25.-26. oktober 2020. MyHeritage LIVE er en av årets mest betydningsfulle begivenheter for slektsforskning. Konferansen er samlingspunkt for familiehistorie-entusiaster, internasjonale eksperter og vår egen MyHeritage-stab. To innholdsrike dager med fascinerende forelesninger som dekker de siste temaer innen slektsforskning og DNA. Hvert år deltar hundrevis av MyHeritage-brukere fra hele verden.

Meld deg på MyHeritage LIVE 2020 via den dedikerte hjemmesiden og sikre deg først-til-mølla-prisen på 100 dollar pr. billett. 

Konferanse-detaljer

MyHeritage LIVE 2020 finner altså sted 25.-26. oktober på hotellet Hilton Tel Aviv. Dette flotte hotellet ligger i Independence Park, åtte minutters gange fra Middelhavets bredd og bare fem kilometer fra Tel Aviv-Savidor Center togstasjon.

Hvis du ikke har vært i Tel Aviv tidligere, har du nå sjansen til å oppleve en vakker og pulserende by, også kjent for å være “byen som aldri sover”. Altså en perfekt match for oss slektsforsker-nattugler, som gjerne sitter oppe utover i de sene nattetimene og forsker. Lær om fortiden og opplev nye kulturer i et helt unikt land, full av antikk historie. 

I tillegg til en innledende økt ved MyHeritages grunnlegger og direktør Gilad Japhet, kommer det til å bli masser av forelesninger, paneler og workshops. Disse vil dekke slektsforskning og DNA, samt innslag av lokale talere som vil dekke israelske ressurser og jødisk slektsforskning.

Vi har forberedt et utmerket utvalg av internasjonale forelesere for den kommende begivenheten, blant andre Roberta Estes, Thomas MacEntee, Dick Eastman, Diahan Southard og Lisa Louise Cooke. Israelske Garri Regev og Rony Golan kommer i tillegg til disse, sammen med flere andre som snart kommer til å bli navngitt. Fra MyHeritage-teamet vil du høre fra Gilad Japhet, grunnlegger og direktør; Maya Lerner, VP Produkt; Schelly Talalay Dardashti, amerikansk slektsforskningsrådgier; Michael Mansfield, direktør for innhold; Daniel Horowitz, slektsforskningsekspert og flere.

Billetter

Konferanse-billettene inkluderer adgang til forelesninger, workshops, kaffepauser, lunsjer og MyHeritage-festen. Du vil ikke gå ikke glipp av dette!

Tidligere begivenheter

Både MyHeritage LIVE 2018 i Oslo (!) og MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam fikk masse ros fra konferansedeltagere. De mente at disse begivenhetene var blant de beste konferansene de noensinne hadde deltatt i. Det var tre forskjellige hovedretninger: DNA, slektsforskning og praktiske workshops. Inspirerende forelesninger fra gjestetalere og MyHeritage-stab fenget fullsatte saler. MyHeritage kundestøtte-representanter var til stede gjennom hele konferansen for å tilby omfattende, praktisk støtte. 

Ta en titt på noen av høydepunktene fra MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam:

Vi gleder oss til MyHeritage LIVE 2020! Både til å se kjente fjes og for å treffe nye. Gjør deg klar til å få vite mer om banebrytende slektsforsknings-teknologi – samtidig som du har det hyggelig og morsomt med likesinnede familiehistorikere fra hele verden. Meld deg på nå, så du kan ta del i moroa!