I alle disse årene har noe manglet i livet mitt!

I alle disse årene har noe manglet i livet mitt!

Melissa Porter, 47, har vokst opp i Dallas/Texas sammen med sin mor som oppdro henne alene. Hun kjente ikke sin far. Da Melissa var 13 år røpte moren hennes at farens navn var Kenneth Bender, men utover det ikke fikk hun ikke vite noe. Som tenåring flyttet Melissa tilbake til Michigan der hun var født for å bo sammen med besteforeldrene sine. Melissas bestemor kunne fortelle henne at faren hadde tjenestegjort i marinen.

I 1996 begynte Melissa å aktivt lete etter sin etter far.

Hun pløyde gjennom marinearkiv, andre militærarkiv, og søkte gjennom mengder av arkiv online, men uten å finne noe.

Til slutt, i april 2019 bestemte hun seg for å ta en MyHeritage DNA-test. Hun fikk treff med et søskenbarn som bor i Georgia. Hun sjekket søskenbarnets familietre og der fant hun han, Kenneth Bender, hennes far.

Senere fikk hun vite at han hadde giftet seg og hadde en sønn. Hun fikk kontakt med sin halvbror Kenneth jr. gjennom sosiale medier, og etter 23 år med leting, fant Melissa endelig sin far.

Det viste seg at Kenneth traff Melissas morfar i en bar kort tid etter at Kenneth var frigjort fra tjeneste under Vietnamkrigen. De to fant en god tone. Kenneth begynte å jobbe for bestefaren til Melissa og leide et rom i huset hans. Der møtte han Melissas mor og de to ble ett par. Da moren til Melissa ble gravid gikk de fra hverandre, og moren sa til Kenneth at det ikke var han som var far til barnet.

Kenneth meldte seg inn i flyvåpenet og tjenestegjorde der helt frem til sin pensjonisttilværelse. Han bor nå i Florida. Under militærtjenesten giftet han seg og fikk en sønn. Han hadde aldri forestilt seg at moren til Melissa ikke hadde fortalt ham sannheten. Han var sjokkert, men også veldig glad da han fikk vite at han hadde en datter.

Den 1. august 2019 dro en spent Melissa på sin aller første flyreise ned til Jacksonville flyplass i Florida. Der fikk hun møte faren og halvbroren sin for første gang. «I alle disse årene har jeg følt at noe manglet i livet mitt,» sier Kenneth. «Det er en grunn til at jeg har holdt meg i live,» fortsetter han. «Det må ha vært for at jeg skulle få vite at jeg har en datter.»

«Takket være MyHeritage DNA!»

Ønsker du å vite her om MyHeritage DNA-test, kan du lese her.